Miért szavazzak az ellenzékre, ha úgyis a szemkilövető mozgatja a szálakat a háttérben?
Figyelt kérdés
2021. szept. 13. 09:00
1/17 anonim válasza:
Mert a szemkilövetőt viszont Orbán mozgatja.
2/17 anonim válasza:
Nem kell, én nem szavazok rájuk.
Az egész DK, MSZP, Jakab a legvisszataszítóbbak
Ahol ezek ott vannak, én 10km távolabb
3/17 anonim válasza:
A napi egybites kérdés megvolt, lehet tovább menni...
4/17 anonim válasza:
- 4 napos munkahét
- 200 ezres minimáébér
- elszámoltatás
- Adóemelés
Üdv,
Dobrev voltam
5/17 anonim válasza:
Esetleg gondolkozz el azon, hogy tényleg úgy van-e, ahogy a fideszpropaganda mondja, vagy a saját érdekükben torzítják a valóságot.
6/17 anonim válasza:
Azért szavazz az ellenzékre, mert az nem csak Gyurcsányból áll (mondjuk ettől még eltűnhetne a fenébe, mert Orbán után őt útálják a legtöbben), másrészt meg azért, mert Viktor már elég kárt tett 12 év alatt.
7/17 anonim válasza:
Ne gondolkozz ezen (sem) mert csak megfájdul a fejed.
A te dolgod hogy figyeld a kolompot és menj a nyájjal.
8/17 anonim válasza:
Miért, annyira hiányoznának a szemeid?
9/17 anonim válasza:
A szemkilövető azért mozgathatja még a szálakat, mert a behazudott elszámoltatása soha nem történt meg. Sakk matt.
10/17 anonim válasza:
Normális ember nem szavaz ezekre... Mondjuk, van az az Orbán-fóbia, amiért az emberek megszavazzák, ha ez nekik is rosszat hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!