Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért rajongtok...

Fideszesek! Miért rajongtok még Orbánért!?

Figyelt kérdés

-1000 forintos kenyér

-rezsi csökkenés

-kata eltörlése

-tanárok illetve egézségügy romokban

-itt legdrágább gáz

-ársapkák kivezetése 1000ft-os benzin

-Unios pénzektől való eltiltás....

-forint jelentős romlása

Haggyuk hogy háború végett van...NEM azért van! Rossz hazug korrupt kormányzás végett van!

És ne baloldalazzanak meg Soros Brüsszel Gyurcsányozzatok mert már unalmas....

Racionális választ kérek hogy miért jó a Fidesz még mindig nektek!?

2022. aug. 11. 16:28
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
86%

"az ezen dolgok ellen fellépni vágyókkal"

Én már éltem és dolgoztam a Gyurcsány éra alatt, ott is jöttek eu-s pénzek és ugyanúgy mentek is. Más csatornákon, más zsebekbe.

Nem ezek ellen akar fellépni, csak a csatornát akarja másfelé kormányozni.

Szóval nem kell olyan aki már volt és szar volt. És az se kell aki velük összeàll.

2022. aug. 12. 16:40
 52/52 anonim ***** válasza:
51 segítek kicsit: gyurcsányt a saját pártja váltotta le, nem ti, tudathasadásos fülke forradalmárok. Bajnai Gordon, Vona Gábor... 12 év alatt lett volna választás, persze nem nektek, gyöpös bolsiknak. Majd a szektás hiteddel befütöd a lakást, meg veszel csirkefarhátat a boltban pici tücsök, bár a hegedülés sem ment a jelek szerint túl jól
2022. aug. 15. 22:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!