Fideszesek! Miért rajongtok még Orbánért!?
-1000 forintos kenyér
-rezsi csökkenés
-kata eltörlése
-tanárok illetve egézségügy romokban
-itt legdrágább gáz
-ársapkák kivezetése 1000ft-os benzin
-Unios pénzektől való eltiltás....
-forint jelentős romlása
Haggyuk hogy háború végett van...NEM azért van! Rossz hazug korrupt kormányzás végett van!
És ne baloldalazzanak meg Soros Brüsszel Gyurcsányozzatok mert már unalmas....
Racionális választ kérek hogy miért jó a Fidesz még mindig nektek!?
Ha nincs igazán jó választás akkor mindenki a legkisebb rosszat próbálja választani. Jelenleg szerintem a fidesz a kisebbik rossz.
Gyurcsányból egy életre elegem van. Ne legyen soha többet kormánypárti politikus. Nem tudok mást mondani ha ezt érzem, hiába írod hogy ne gyurcsányozzak.
MZP először jónak tűnt, de aztán amit a választási kampány alatt művelt azzal teljesen lejáratta magát.
Nem tudok mást üzenni az ellenzéki politikusoknak, mint önkritika, önkritika, önkritika.
Kérdező kár volt kiírni a kérdést:) A szellemi szint láthatod hogy merre van és merre is lesz még 20 év múlva is😁😁
Ennyit tudnak🤡🤡Szerintem időpocsékolás tökfejekbe némi észt pumpálni bár te tudod.
remélem megfagysz télen dacbol rohadna meg az ilyen fajta ember mint te....dacbol döntöd el mások életét birka eszeddel együtt! még szavazati jodnak sem kéne lenned hozzád hasonló embereknek mint te!
dacbol kussolj el mert ez nem válasz hanem önbirkaságod oka!
szép birkamentes estét!
Ilyenek más stílust nem értenek és megértem hogy ideges lett a kérdező mert tudod nem mindenki bírja nyugodtan birka módon a butaságot😊
Olvasd végig a kommenteket és akkor látni fogod a szellemi szintet:DDD
Bírom ezt a "többi rosszabb" mentalitású embert.
Annál mi rosszabb, mint hogy télre egy tucat ember vagy éhen- vagy halálra fog fagyni a saját lakásában?
Ennél még az ellenzék is rosszabb? Ne már...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!