Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért rajongtok...

Fideszesek! Miért rajongtok még Orbánért!?

Figyelt kérdés

-1000 forintos kenyér

-rezsi csökkenés

-kata eltörlése

-tanárok illetve egézségügy romokban

-itt legdrágább gáz

-ársapkák kivezetése 1000ft-os benzin

-Unios pénzektől való eltiltás....

-forint jelentős romlása

Haggyuk hogy háború végett van...NEM azért van! Rossz hazug korrupt kormányzás végett van!

És ne baloldalazzanak meg Soros Brüsszel Gyurcsányozzatok mert már unalmas....

Racionális választ kérek hogy miért jó a Fidesz még mindig nektek!?

2022. aug. 11. 16:28
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
szoval 2106-ban is 100évvel öszödi böszme után is majd erre hivatkoztok? bármit meglehet csinálni mert gyucsány....istenem de hülye egy nép ez...
2022. aug. 11. 16:54
 12/52 anonim ***** válasza:
27%

Ha nincs igazán jó választás akkor mindenki a legkisebb rosszat próbálja választani. Jelenleg szerintem a fidesz a kisebbik rossz.

Gyurcsányból egy életre elegem van. Ne legyen soha többet kormánypárti politikus. Nem tudok mást mondani ha ezt érzem, hiába írod hogy ne gyurcsányozzak.

MZP először jónak tűnt, de aztán amit a választási kampány alatt művelt azzal teljesen lejáratta magát.

Nem tudok mást üzenni az ellenzéki politikusoknak, mint önkritika, önkritika, önkritika.

2022. aug. 11. 16:58
 13/52 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező kár volt kiírni a kérdést:) A szellemi szint láthatod hogy merre van és merre is lesz még 20 év múlva is😁😁

Ennyit tudnak🤡🤡Szerintem időpocsékolás tökfejekbe némi észt pumpálni bár te tudod.

2022. aug. 11. 17:04
 14/52 anonim ***** válasza:
25%
Dacból szavazok a fideszre b.zmeg. Aki lehülyéz az kapja be és rohadjon meg ellenzékben. Na ez a válasz tetszik ?
2022. aug. 11. 17:07
 15/52 anonim ***** válasza:
37%
Meg még mindig olcsón lehet venni csirkefarhátot!
2022. aug. 11. 17:10
 16/52 A kérdező kommentje:

remélem megfagysz télen dacbol rohadna meg az ilyen fajta ember mint te....dacbol döntöd el mások életét birka eszeddel együtt! még szavazati jodnak sem kéne lenned hozzád hasonló embereknek mint te!

dacbol kussolj el mert ez nem válasz hanem önbirkaságod oka!

szép birkamentes estét!

2022. aug. 11. 17:11
 17/52 mindentudó99 ***** válasza:
30%
#15 Szellemi szint igaz? A kérdező alpári stílusa miatt válaszolni se lehet.
2022. aug. 11. 17:13
 18/52 anonim ***** válasza:
24%
Azért szavaztam a fideszre , mert jobban tetszett a programja, mint az Lmbtq párti ellenzéknek, plusz a baloldalon össze vissza marakodtak már az elején a hatalmon és úgy gondoltam, hogy káosz kormányzás lenne ilyen Karácsony féle szobanövényekkel meg MZP féle agresszív félrebeszélőkkel. Szóval akisebb rosszat választottam. Nyilván nem számítottam arra, hogy a Fidesz szembeköpi a választóit..
2022. aug. 11. 17:15
 19/52 anonim ***** válasza:
78%

Ilyenek más stílust nem értenek és megértem hogy ideges lett a kérdező mert tudod nem mindenki bírja nyugodtan birka módon a butaságot😊

Olvasd végig a kommenteket és akkor látni fogod a szellemi szintet:DDD

2022. aug. 11. 17:16
 20/52 anonim ***** válasza:
62%

Bírom ezt a "többi rosszabb" mentalitású embert.

Annál mi rosszabb, mint hogy télre egy tucat ember vagy éhen- vagy halálra fog fagyni a saját lakásában?

Ennél még az ellenzék is rosszabb? Ne már...!

2022. aug. 11. 17:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!