Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért rajongtok...

Fideszesek! Miért rajongtok még Orbánért!?

Figyelt kérdés

-1000 forintos kenyér

-rezsi csökkenés

-kata eltörlése

-tanárok illetve egézségügy romokban

-itt legdrágább gáz

-ársapkák kivezetése 1000ft-os benzin

-Unios pénzektől való eltiltás....

-forint jelentős romlása

Haggyuk hogy háború végett van...NEM azért van! Rossz hazug korrupt kormányzás végett van!

És ne baloldalazzanak meg Soros Brüsszel Gyurcsányozzatok mert már unalmas....

Racionális választ kérek hogy miért jó a Fidesz még mindig nektek!?

2022. aug. 11. 16:28
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
29%
Ugye 22-es?:) Nem értik meg soha.Ne fáraszd magad:D
2022. aug. 11. 17:18
 22/52 anonim válasza:
60%
Kérdező: bár én nem vagyok fideszes, erre jutottam: javarészt a szűk látókörű emberek és/vagy idősek, akik a tévé előtt bambulnak és elhiszik ezeknek a finoman szólva feleseigaz a reklámok szövegeit
2022. aug. 11. 17:36
 23/52 anonim ***** válasza:
29%
Így van!Előre megy nem hátra:))
2022. aug. 11. 17:39
 24/52 mindentudó99 ***** válasza:
67%
Ha akarsz írok normális választ is. De gondolom érdekelni úgyse fog. Családon belül amiket a fidesz biztosított. Nők 40 meló után nyugdíj. Csalad támogatások . 3 gyerek után havi 99 ezer forint plusz. Házfelújítás bővítés támogatás szintén 3 gyerek miatt. 3 gyerek miatt bátyámék kihoztak egy új 7 személyes renaultot. Most hirtelen ennyi jut eszembe. Ezek korábban abszolút nem voltak. Ló..sz se volt. És kérdező még azt szeretnéd tudni miért szavazunk a fideszre.
2022. aug. 11. 17:51
 25/52 anonim ***** válasza:
0%
20as ez a Balosok programja volt, nyilván szemét a Fidesz, hogy hazudott! De ha Mzp nyer, aki meg elvből azt mondta, hogy nem kell a rezsicsökkentés (korszerűsítsűnk!!!miből???) akkor most jobb lenne? Ugyanitt tartanank csak egy gyps miniszterelnökkel!
2022. aug. 11. 17:52
 26/52 mindentudó99 ***** válasza:
66%
És mielőtt ezzel jönnél nem nem a pénzért vàllaltak gyereket. A legkissebb most 17 éves. Mindhárom megvolt már a Ferenc idejében.
2022. aug. 11. 17:54
 27/52 A kérdező kommentje:

szóval akkor akinek nincs gyermeke vagy nemtud illetve nem akar akkor az dögöljön meg!? én például nem akarok gyereket több oka is van amit most nem fejtek ki itt...akkor én nem vagyok embere nekem nem jár semmi sőt még az én adomból amit levonnak adoadják gyerekeseknek nekik jóval kevesebbet kell igy adozni pluszban....értem...akkor emberek aki nem akar gyereket vállalni az menjen el innen mert még dolgozni se érdemes ha nincs minimum 3 gyereked!

értelmes egy politika ez...cigányoknak biztos sokat segit mert ő náluk amugy is az a normál ha 9-10 gyereket összebas*nak...

2022. aug. 11. 18:08
 28/52 anonim ***** válasza:
0%
A ciganyok nem dolgoznak, pont nem nekik segít! De te egy agresszív állat vagy, jobb is, hogy nem szaporodsz.
2022. aug. 11. 18:15
 29/52 anonim ***** válasza:
12%
Csak a Fletó.
2022. aug. 11. 18:21
 30/52 mindentudó99 ***** válasza:
57%
#27 Nem mondtam hogy bárki dögöljön meg akinek nincs gyereke. Megkerdezted ki miért szavaz a fideszre. Leírtam. Hogy mas miért szavaz rájuk azt nem tudom nem az én dolgom
2022. aug. 11. 19:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!