Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért rajongtok...

Fideszesek! Miért rajongtok még Orbánért!?

Figyelt kérdés

-1000 forintos kenyér

-rezsi csökkenés

-kata eltörlése

-tanárok illetve egézségügy romokban

-itt legdrágább gáz

-ársapkák kivezetése 1000ft-os benzin

-Unios pénzektől való eltiltás....

-forint jelentős romlása

Haggyuk hogy háború végett van...NEM azért van! Rossz hazug korrupt kormányzás végett van!

És ne baloldalazzanak meg Soros Brüsszel Gyurcsányozzatok mert már unalmas....

Racionális választ kérek hogy miért jó a Fidesz még mindig nektek!?

2022. aug. 11. 16:28
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
60%

"Nem tudok mást üzenni az ellenzéki politikusoknak, mint önkritika, önkritika, önkritika."

Na akkor a legjobb lenne ha szépen befognád a lepénylesődet és önkritikát gyakorolnál, mert MZP-t ti karaktergyilkoltátok le, tetves fideszesek. Úgyhogy pofa alapállásba és lehet kezdeni gyakorolni az önkritikát. Csendben.

2022. aug. 11. 19:03
 32/52 anonim ***** válasza:
73%

"Azért szavaztam a fideszre , mert jobban tetszett a programja"

a nem létező programja ? :D

2022. aug. 11. 20:54
 33/52 anonim ***** válasza:
84%

Jajj hát folytatják az a program,nem tudtad?:)))

Húha micsoda progi ez.Látom már a folytatást:DDD

2022. aug. 11. 21:30
 34/52 anonim ***** válasza:
11%
Brüsszel és az USA idióta szankciós politikája miatt fognak sokan megfagyni télen egész európában, nem a fidesz miatt.
2022. aug. 11. 21:57
 35/52 anonim ***** válasza:
49%

Na egy igazi prüsszelezés már annyira hiányzott:)))

Kihagytad a sorosgyurcsánymigráncsozást te kis butus:DDD

További jó kómázást!😉😉

2022. aug. 11. 22:00
 36/52 anonim ***** válasza:
29%
Jó tehát akkor nem fogadtok el semmi mást csak amit ti gondoltok libsik? Akkor sok értelme van ennek a kérdésnek…
2022. aug. 11. 22:10
 37/52 anonim ***** válasza:
38%

Mi értelme van kiírni egy kérdést, majd a kérdésre válaszolókat mind lepontozni, bezzeg akik nem a kérdésre válaszolnak, csak szimplán O1G-znek, azokat meg felpontozni. Én el sem mentem szavazni, de ha elmentem volna, pont az ilyen beképzelt ellenzéki stílus miatt szavaztam volna a Fideszre.

Amíg lehülyézitek a Másikat, aki nem a Ti pártotokra szavaz, attól nem fogtok okosabbnak tűnni, de még a Fidesz szavazókat sem fogjátok "megtéríteni", akkor egyáltalán hogy tervezitek demokratikus úton leváltani a kormányt? Azzal, hogy leszólod Más véleményét (( pláne úgy, hogy amúgy eleve Te tettél fel róla kérdést, Téged érdekelt, de csak kötekedni tudsz )) és egyenesen lehülyézed, azzal nem fog nőni az Ellenzék szavazótábora, inkább a bizonytalanokat is inkább a Fidesz felé sodorjátok. És akkor csodálkoztok a kétharmadon. A drága Vezéreitek már a szavazás pillanatában Egymásnak estek. Semmi összefogás nem volt abban az Összefogásban. De igen, biztos választási csalás volt megint. Ahogy fentebb is írták: önkritika! És ezt úgy javaslom, hogy Én is szeretnék egy normális Ellenzéket ami leváltja ezt a jelenlegi kormányt. De annyira beképzelt, Magatokat Mindenkinél is értelmiségibbnek gondoljátok, hogy az őszinte, építő kritikából sem tanultok, csak fröcsögő támadásnak veszitek.

2022. aug. 12. 05:39
 38/52 anonim ***** válasza:
93%

A alaptéziseik egy részével egyetértek: bevándorlás ellenesség, családvédelem, konzervatív-keresztény értékrend. Ez mind-mind nagyon jól hangzik. De sajnos, amit és ahogy a háttérben tesznek; az minden csak nem keresztényi. Hazug, képmutató banda; aki magyar ellen hangolja a magyart és külső ellenségképeket kreál, hogy elterelje a figyelmet a valós problémákról. Közben egy szűk réteg jól gazdagodik, a szegény meg mégjobban leszakad. De, akinek a Kossuth Rádió meg az M1 jön csak be, nyilván az éhhalál szélén is rájuk fog szavazni.

Az ellenzék meg sajnos nagyon gyenge ezt el kell ismerni. De akkoris nekik adnék esélyt.

Ettől függetlenül persze mindenki véleményét tiszteletben tartom.

2016-2017-ig én is Fideszes voltam. Dehát fordult a világ.

De nyugodtan meg lehet kövezni😆😆

2022. aug. 12. 08:56
 39/52 anonim ***** válasza:
46%

"Fideszesek!"

Nem vagyok Fideszes!

"Miért rajongtok még Orbánért!?"

Nem rajongok, "kényszerből" szavazik rá!

Kisebb rossz.

2022. aug. 12. 09:24
 40/52 anonim ***** válasza:
70%

@39 Tehát a Fideszre adod a voksod, de azért nem vagy fideszes? Ti hogy bírtok élni ilyen inkonzisztenciával a fejetekben?

"Nem rajongok, "kényszerből" szavazik rá!"

Nocsak, nálatok géppisztolyos katonák álltak a szavazófülkében és megmondták hogy hova kell tenned az X-et, különben nem engednek ki a fülkéből? Vagy hogy érted ezt a kényszert, kényszeres szavazó lennél, kényszerbetegség nálad az X húzogatás?

2022. aug. 12. 09:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!