2 napja vagyok Amszterdamban, és máris szembetűnő, milyen egy nem diszfunkcionális nagyvárosban, országban élni, ellenben magyarországgal. Más is volt így külföldi tartózkodása során?
Figyelt kérdés
Budapesten gusztustalanul mocskos utcák, telereklámozott épületek, közbiztonság kritikán aluli, irreálisan drága az ottani fizetésekhez képest, mogorva, zsémbes, ideges emberek, pocsék állapot összességében. Már most reszket a gyomrom, hogy nekem abba a putri országba vissza kell repülnöm.2022. júl. 26. 13:07
31/32 anonim válasza:
30: 2022-et írunk, és Magyarország már finoman szólva nem ugyanaz, mint 178 évvel ezelőtt.
32/32 anonim válasza:
Igen, teljesen ezt érzem. Nekem pont hollandia a szerelem országon, akárhányszor arra járok, mindig imádom. Remélem néhány éven belül már ott is élhetek, mert innen már csak menekülni akarok,pusztulat egy ország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!