2 napja vagyok Amszterdamban, és máris szembetűnő, milyen egy nem diszfunkcionális nagyvárosban, országban élni, ellenben magyarországgal. Más is volt így külföldi tartózkodása során?
Akkor ne gyere vissza ebbe a putri országba, erre bocs, de nem lehet mást mondani.
2 napja vagy ott. 2 nap alatt te biztosan nem ismerted meg közelről az országot, sem a kultúrát, sem az oktatást, sem az egészségügyet. Én fogorvos vagyok, pont múlt héten volt nálam egy srác, hát ő éppen mondjuk Svájcban dolgozik, persze annyira jól még kint sem keres, hogy egy ottani fogászatra elmenjen, pár sz@ros tömésért is inkább hazajött, de hogy még a 15 ezer forintra is húzta a száját a svájci fizetésével. Mert hogy a legtöbb Nyugat-európai országban például a fogászat összehasonlíthatatlanul drága, és nincs arányban az átlag fizetéssel. Hogy egy példát mondjak, mert nyilván csak a saját szakterületemről tudok konkrétumokat.
Mielőtt ilyen kijelentéseket teszel, javaslom lépj be Hollandiában élő magyarok fb csopiba és ott kérdezz rá ilyenekre. Én így vagyok benne portugál és spanyol csoportban és egészen megdöbbentő módon sokszor pont annyi hátránya van az adott országnak, mint Magyarországnak, maximum másban szenved hiányt az ember.
Nekem is ilyen volt amikor először jártam Nyugaton nagyvárosban (nem turista látványosságokat kutatva, hanem ismerősömhöz jöttem ki)
Én már azóta kint élek. Igaz más városban kaptam lehetőséget, de ugyanabban az országban élek, mint amit először megláttam mint Nyugatot. Nagyon intenzív élmény volt, sosem felejtem el.
"közbiztonság kritikán aluli"
Őszintén érdekelne, hogy ezt mire alapozod?
14 éve Hollandiában élek, abszolúte igazat adok a kérdezőnek.
És nem értem, miért kell nekiesni valakinek, csak mert őszinte kritikát fogalmaz meg Magyarországgal szemben. Véleményt csak le szabad írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!