Ma van Bpn a Pride felvonulás, és eddig elfogadó voltam, de már egyre kevésbé?
33-as teljesen igaz! Viszont senkinek sincs joga tönkre tenni egy másik ember életét csak azért, mert nem vállalja önmagát. Aki pedig a társadalomnak akar megfelelni az eleve kizárja az önazonosságot.
A 34-essel meg felesleges foglalkozni.
Engem nem zavar a Pride, meg hogy milyen ruhában vannak. Én úgy vagyok vele, az ő dolguk, engem hidegen hagy, nem az én dolgom. Felőlem minden nap felvonulást tarthatnának, azon sem idegeskenék. Teljesen nyugodt hetero vagyok, látom hogy van egy ilyen kis más közösség, de engem nem befolyásolnak semmilyen dolgomban.
Egyik párt se lenne képes arra, hogy a melegeket felhasználva rájuk, vagy ellenük szavazzak, nem befolyásol politikalag.
"viszont én miért nem választhatom meg szabadon azt, hogy akarok-e LMBTQ-s dolgot egy sorozatban, filmben, vagy sem"
Majd ha te rendezel filmet vagy írsz forgatókönyvet, az lesz benne, amit te akarsz. Nézni pedig egyáltalán nem kötelező. Vagy valaki kényszerít arra, hogy olyat nézz, amit nem akarsz? Én azt nézek, amit én akarok, amit nem akarok, azt meg nem kényszeríthetik rám.
Kérdezö, mi a francnak pattogsz? Én nem olvasom végig, a sok hülyeségedet!
Hetero vagy? Jó akkor foglalkozz mással mert nem ránk tartozik.
Magad is LMBTQs vagy? Akkir fogadd el és ne itt éld ki a frusztrációdat!
Köszi
Ui. Ne válaszolj erre, úgyse érdekel
"Viszont senkinek sincs joga tönkre tenni egy másik ember életét csak azért, mert nem vállalja önmagát. Aki pedig a társadalomnak akar megfelelni az eleve kizárja az önazonosságot."
Épp ezért kéne eljutni arra a pontra, hogy ne megvetéssel beszéljen róluk a társadalom, akkor lehetnek önmaguk és nem teszik tönkre heteró nők életét egy kényszerházassággal.
De még nem olyan világban élünk, ahol ez lehetséges lenne, szerinted ha a te gyereked meleg lenne, eléd merne állni vele? Megint csak a Szájeres példa, de ha az a szerencsétlen egy olyan helyen nőtt volna fel, ahol a téma annyival le lenne rendezve, hogy "ha meleg vagy, ház mellett vagy, megy boldog a pároddal, pont mint egy heteró pár", akkor talán nem egy kirakatházassága menekült volna bele.
Apa vagyok, ha az én fiam meleg lenne, akkor is fontosabb lenne a boldogsága nekem, mint a társadalom véleménye. Mondom ezt jobboldali keresztényként. Én addig nem értettem egyet a pride-val, amíg a feleségem el nem ment egyre (egy közeli barátnője biszex, úgyhogy elkísérték baráti társasággal), és nem mesélt róla nekem. Elmondta, hogy voltak kinn felnőtt elfogadó szülők, akik azért voltak ott, hogy megöleljék azokat a nem heteró kamaszokat, akiket a saját szülei kitagadtak a szexuális orientációjuk miatt. Az asszony sírva mesélte itthon, hogy 16-17 éves fiatalok meséltek nekik ott arról, hogy van, akivel a saját anyja sem áll szóba, mióta kiderült, hogy meleg. Én nem akarom, hogy az én gyerekeim egy olyan világban nőjjenek fel, ahol az iskola és a tanulás helyett azzal kell foglalkozniuk, hogy gyűlöli őket a saját családjuk.
Kérdező látszik, hogy még nincs gyereked, majd ha apa leszel, megérted, hogy a gyereked boldogsága MINDENNÉL fontosabb.
40es, és miben mond ellent az általam írt kimásolt hozzászólásom a te véleményeddel? Max annyiban, hogy csavarhatod ahogy akarid, de aki nem fogadja el és vállalja önmagát, azt mások sem fogják.
Az pedig nem melegség kérdése hogy egy meleg képes-e átverni, alibinek használni egy nőt, habem jellentelenség, gerinctelenség, és hatalmas fokú önzőség, ehhez pedig nincs joga, csak azért mert nem vállalja magát.
Mondotam irtam vannak meleg barátaim, akik nem kerkedve, de vállalják magukat. Ezen kívül ami közös bennük az, hogy egyikük sem használt fel soha nőt alibinek, nem használtak ki erre nőket! Ez a nem mindegy! Nem véletlen az sem, hogy a nem kérkedő, de magukat vállaló melegeket normális emberek elfogadják. Mert tudod ők önazonosak, és nem használnak fel gyáva módon nőket, arra hivatkozva hogy társadalmi megfelelés stb.
"Mert tudod ők önazonosak, és nem használnak fel gyáva módon nőket, arra hivatkozva hogy társadalmi megfelelés stb."
Itt most ne 40 éves meleg faszikra gondolj, hanem a 12-13 éves meleg gyerekre, aki életében először szerelmes lesz, csak épp nem nőbe... A legtöbb már akkor meghozza a döntést, hogy bujkálni fog, de ezek nem heteró nőkkel kicseszni akaró felnőttek, hanem kétségbeesett, rettegő gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!