Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért gyalázkodással akarják...

Mért gyalázkodással akarják magukat elfogadtatni a melegek?

Figyelt kérdés
Nézem ezeket a meleg felvonulásokat évről évre és azt mondják hogy ők meg akarják mutatni hogy ugyan olyan emberek mint más és ők is normálisan de valahogy a felvonulásokból nem ez szűrhető le hogy ez a cél meg hogy ezt akarják megmutatni!

2015. júl. 24. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
Tanulj meg helyesen írni! "Mért" helyett "Miért".
2015. júl. 24. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
2015. júl. 24. 16:53
 3/9 A kérdező kommentje:

# 2

Igen erről beszélek!

2015. júl. 24. 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom miről beszélsz kérdező. A felvonuláson az emberek 99,9%-a normális ruhában vonul. Most miért mindenki hibás azért, mert van pár feltűnősködő? Ilyen heteroszexuálisban is van bőven, mégsem általánosít ennyire senki.

Értelmetlen és provokáló kérdés.

2015. júl. 24. 17:01
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

1. válaszoló!

Nem jött be, mert mindkét alak helyes. 25. a) utolsó sora:

[link]

Egyébként én is hasonló kérdést teszek fel magamban. Ha normálisan kézen fogva vonulnának, egy szavam sem lenne, de így... Normálisan vonulnának, tényleg, egy rossz szavam nem lenne.

2015. júl. 24. 17:05
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
A kérdező kiírja a kérdést igénytelenül összeömlesztve, központozás nélkül, erre a "mért" szó miatt szólják meg, pedig az helyes alak :D
2015. júl. 24. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Kihalok az ilyen embereken! ="D Nem csipázod a b_uzikat, de azért szorgosan nézed őket minden évben. Grat! Mint mikor szidják a barátokköztöt, de azért tökéletesen tisztában vannak vele, hol is tart a cselekmény.
2015. júl. 24. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Én meleg vagyok, a normális fajtából (tudod aki nem vonul meg nem gyaláz [igen, gyaláz] rózsaszín Bibliákkal meg Nagy-Magyarországos péniszes képekkel) és szerintem feltűnési viszketegség az egész. Azzal, hogy kimennek az utcákra, megbénítva ezzel a fél főváros forgalmát, nem segít toleranciát kiváltani az emberekből. Belőlem pl. az undort és intoleranciát váltja ki a nőnek maszkírozott, túlsúlyos, nagyestélyiben kamionon táncoló transzakármi látványa. Kövezzenek meg engem a powerb*zik, de szerintem az LGBT embereket nem így kellene elfogadtatni, hanem valami más módon, ami a többségi társadalom (a konvencionális hetero [nem powerhomofób]) számára lenne megfelelő.

p.s. Miért a kérdező helyesírásával kínlódtok? A kérdése adekvát, a magyar helyesírás szabályait követi. A kérdéshez tartozó kiegészítés csupán a vesszőket nem tartalmazza. Inkább a kérdésre válaszolnátok, mivel így is csak azt mutatjátok meg, hogy csak gyalázni tudtok, ergo implicit módon igazat adtok a kérdezőnek.

Lehet lepontozni 3...2...1

2015. júl. 25. 08:26
 9/9 A kérdező kommentje:

Látom sok itt a megsértődött meleg!

# 4

Hagyjuk már ezt a heteroszexuálisok így meg úgy... heteroszexuálisoknak nem az elfogadtatása célja másokkal..

# 7

Én meg kihalok rajtad mert sehol nem írtam hogy utálom a melegeket.

2015. júl. 26. 05:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!