Mért gyalázkodással akarják magukat elfogadtatni a melegek?
# 2
Igen erről beszélek!
Nem tudom miről beszélsz kérdező. A felvonuláson az emberek 99,9%-a normális ruhában vonul. Most miért mindenki hibás azért, mert van pár feltűnősködő? Ilyen heteroszexuálisban is van bőven, mégsem általánosít ennyire senki.
Értelmetlen és provokáló kérdés.
1. válaszoló!
Nem jött be, mert mindkét alak helyes. 25. a) utolsó sora:
Egyébként én is hasonló kérdést teszek fel magamban. Ha normálisan kézen fogva vonulnának, egy szavam sem lenne, de így... Normálisan vonulnának, tényleg, egy rossz szavam nem lenne.
Én meleg vagyok, a normális fajtából (tudod aki nem vonul meg nem gyaláz [igen, gyaláz] rózsaszín Bibliákkal meg Nagy-Magyarországos péniszes képekkel) és szerintem feltűnési viszketegség az egész. Azzal, hogy kimennek az utcákra, megbénítva ezzel a fél főváros forgalmát, nem segít toleranciát kiváltani az emberekből. Belőlem pl. az undort és intoleranciát váltja ki a nőnek maszkírozott, túlsúlyos, nagyestélyiben kamionon táncoló transzakármi látványa. Kövezzenek meg engem a powerb*zik, de szerintem az LGBT embereket nem így kellene elfogadtatni, hanem valami más módon, ami a többségi társadalom (a konvencionális hetero [nem powerhomofób]) számára lenne megfelelő.
p.s. Miért a kérdező helyesírásával kínlódtok? A kérdése adekvát, a magyar helyesírás szabályait követi. A kérdéshez tartozó kiegészítés csupán a vesszőket nem tartalmazza. Inkább a kérdésre válaszolnátok, mivel így is csak azt mutatjátok meg, hogy csak gyalázni tudtok, ergo implicit módon igazat adtok a kérdezőnek.
Lehet lepontozni 3...2...1
Látom sok itt a megsértődött meleg!
# 4
Hagyjuk már ezt a heteroszexuálisok így meg úgy... heteroszexuálisoknak nem az elfogadtatása célja másokkal..
# 7
Én meg kihalok rajtad mert sehol nem írtam hogy utálom a melegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!