Most akkor Amerikában nem kell már a melegeknek vonulni?
Figyelt kérdés
Mert ugye el vannak fogadva meg házasodhatnak meg minden!2015. okt. 13. 13:00
1/20 anonim válasza:
Eddig se azért vonultak, mert kellett.
2/20 anonim válasza:
Persze rabszolga tartás sincsen még is több ezer ember van rabszolga sorsban még a mai napig is.
Ès a feketék is papiron egyenlöek mindenkivel, még is rengeteg feketét külömböztetnek meg.
3/20 A kérdező kommentje:
Akkor vonuljon mindenki és minden megoldódik!
2015. okt. 13. 14:02
4/20 anonim válasza:
Nyugaton ezek a felvonulások már inkább csak egyszerű utcabálok semmint tüntetések az egyenlő jogokért. Hiszen a társadalom jelentős többsége elfogadja, hogy léteznek homoszexuális emberek. Például Berlinben, ahol most vagyok, többszázezren partiznak minden évben, sok heteró is.
5/20 A kérdező kommentje:
# 4
Amerikában elég érdekes egy olyan utcabál ahol egy férfi a másik férfi nemiszervéf veszi a szájába!
2015. okt. 13. 20:54
6/20 petike30 válasza:
Szia nemtudom te hol làtad rengeteg ember van ott nem csak meleg onnan tudom hogy ott voltam new yokban ès egy igazi nagy buli nem ugy mint ithon
7/20 kovpet válasza:
"Akkor vonuljon mindenki"
Vonul is kb mindenki. A vallásosak, a devizahitelesek, a bicajosok, a politikai irányzatok képviselői vagy épp ellenzői, a rákellenesek és a diabéteszesek, hogy felhívják a figyelmet a problémára. Stb. Miért épp a melegek vonulása zavar?
8/20 A kérdező kommentje:
# 7
Mert anyagilag finanszírozott vonulásról van szó!
2015. okt. 14. 12:46
9/20 kovpet válasza:
Anyagilag finanszírozott? :)
Ezen mit értesz?
10/20 anonim válasza:
El vannak fogadva? A mai napig rúgnak ki embereket azért a munkahelyükről mert melegek, egyesek nem hajlandóak nekik albérletet kiadni emiatt, mások a kórházban nem megfelelően látják el őket, extrémebb esetben akár szó szerint agyonverik a szomszéd meleg srácot, csak mert nem tetszik nekik, hogy ő más. Én ezt nem nevezném elfogadásnak, kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!