A melegeknek mitől jobb ha házasodhatnak?
Figyelt kérdés
2015. jún. 29. 22:17
1/23 anonim válasza:
Neked mitől jobb, hogy házasodhatsz?
Na nekik ugyanazért!
2/23 anonim válasza:
A kérdés jó
Ma már a heterók is akkor házasodnak csak ha be van tervezve a gyerek.
Kis hazánkban először talán azt kellene elérni, hogy ne köpjék le őket az utcán.
3/23 anonim válasza:
Nem vagyok meleg ellenes, de igazából semmivel, annyi az egész, hogy ugyan annyi joguk van így, mint a hetero pároknak, egyenjogúak, ezen kívül semmi más.
4/23 anonim válasza:
Neked mitől lesz rosszabb, ha házasodhatnak?
5/23 anonim válasza:
Mert így van plusz egy ok a provokálásra.
6/23 anonim válasza:
Az első szerintem tökéletesen és röviden megfogalmazta a lényeget.
Megkérdezed valakiktől, hogy miért házasodnak.
1. A családi kedvezményekért, meg a gyerek utáni szarért.
2. Hogy jobban összetartozzanak, még jobban összekössék az életüket, stbstb...
Na ebből az első nem, de a 2. a válasz.
Pontosan azért amiért a heteró párok is.
7/23 anonim válasza:
A válóügyvédeknek jobb.
(Előkészítettem a popcornt, és várom a dühös reakciókat!)
8/23 anonim válasza:
Én tekintek úgy a házasság szentségére, mint egy normális család alapkövére? Nem utálom a homikat, de normális családnak még mindig Apa-ANYA-gyerek. Oké örökbe fogadnak egy árvát, de hogy magyarázod meg neki, hogy miért 2 apja van.
9/23 anonim válasza:
Az ötös fogalmazta meg a lényeget.
10/23 anonim válasza:
Na jött a sok lepontozó bajnok, akik csak nyomják a pirosat, de érvelni nem tudnak. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!