Ma van Bpn a Pride felvonulás, és eddig elfogadó voltam, de már egyre kevésbé?
Kérdező!
Teljesen egyetértek veled!
Én is régebben sokkal jobban elfogadtam őket, de manapság már annyira az arcomba tolják mindenhol a propagandájukat, hogy kezd nagyon elegem lenni belőlük!
Férjemmel szoktunk is azon viccelődni, hogy a legújabb filmben vajh ki lesz majd a bzi, mert érdekes mód az minden filmbe kell.... NEM, NEM KELL!! Sőt, szerintem ennyi már káros.
Ez olyan, minthogy anno minden filmben cigizett a főhős, mert dohányozni olyan menő és valszeg fizetett nekik a dohánygyártó is a reklámért, nőtt is a dohányzók száma, de ma már ez nem divat és reméljük, a bzik is ki fognak menni a divatból.
A felvonulásról meg annyit, hogy szerintem ez nem olyan tulajdonság, amire büszkének kellene lenni. Meg hogy ez pont olyan butaság, mint békáknak felvonulni egy gólya-társadalomban, aztán csodálkozni, hogy miért bántják őket....
Bennem az verte ki a biztosítékot, amikor állítólag mfsszal verték a Bibliát - és még az ilyenek várják el, hogy tiszteljék őket, hát hogy nem veszik észre, hogy nekik kellene a leginkább csöndben maradniuk - pláne egy hetero társadalomban és örülni, hogy lyk van a seggükön, amivel azt csinálhatnak a négy fal között, amit akarnak!
Szerintem a szexualitásnak, nemi hovatartozásnak nem az utcán a helye és nem jó példa a gyermekeknek !
"Ez az a feltűnősködés, ami viszont jogosan sokaknak nem fér bele, és ezzel erősítik a melegekről stbkről a negatív képet. Saját maguk alakítják ezt ki magukról."
Egyetértek!
Én alapvetően bírom az intelligens embereket, Steiner Kristófot is annak tartom a beszélgetései alapján, de az ízléstelenség, túlzásba esése a magamutogatásnak sajnos ragadós.
"Az LMBTQ mennyire tolerálja a heterókat, hogy nem kérünk a Pride magamutogatásából?"
na, ez az!
Alapvetően heteró társadalomban élünk, így az lenne az alap elvárás, hogy ha valaki más, az tartsa ezt tiszteletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!