Ma van Bpn a Pride felvonulás, és eddig elfogadó voltam, de már egyre kevésbé?
15:49: és miért kell biztosítani a helyszínt?
Mert a hozzád hasonló incelek odamennének balhézni.
Na akkor, itt a gondom a Prideal, és az ilyen viselkedésű emberek miatt normális erkölccsel rendelkező ember (mindegy a szexualitása, identitása stb, lényeg hozy normális emberi értékrenddel rendekezik) nem tudja sem elfogadni sem tolerálni, mert a gyomra nem veszi be. És az egész olysn szinten ellentmondásos hogy az hihetetlen: ilyen megnyilvánulások, ruhák ellenere, hogyan akarnak bármit is elfogadtatni, amikor is kb kérkedve hírdetik hogy mennyire "büszkék" arra is, hogy ezt teszik nyilvánosan, a nagy büszkeség nevében:
"Undorítóak a liberálisok. Gyerekekre is rá akarják kényszeríteni a témát, és közben egyenlőségre hivatkozva tiltani akarják a szabályozását."
Én nem vagyok liberális, sem baloldali, mégsem zavarnak a homokosok. Amíg nem a szemem előtt szexelnek, addig nem zavar, a filmekben meg a szexjelenetnél tök mindegy, ki van ott, a heteró párból a nő vonz, a melegből egyik sem, a leszbiből meg mindkettő 🤷🏼♂️
Nem tudom, te milyen bolygón nőttél fel kérdező, hogy a gyerekeket akarod megvédeni, mert az én gyerekkoromban 30+ évvel ezelőtt is tudtuk, mi a b**i, mégsem lettünk azok. Mellesleg egy olyan országban élünk, ahol a 12 éveseknek már legális a szex, ez egy sokkal komolyabb probléma.
"Tud róla, de leszarja."
Na, ez a baj a mai társadalommal: mindenki tud minden dsznóságról, de magasról lexarja és aki meg nem, azt meg saját embertársaik húzzák vissza a xarba. Csak az a baj, hogy ha már nyakig ér és megfulladsz, te is kiabálnál segítségért.
"Mennyi van, hogy sosem volt ffval, de melegnek hiszi magát. Vagy mennyi nő, aki sosem volt nővel de leszbikus. Azaz ki sem próbálták, meg sem tapasztalták, de bemondás alapján azonosítják magukat, aminek lehet köze sincs a valódi önszonosságukhoz."
...és mennyi meleg, aki belemegy egy heteró kapcsolatba, mert azt várja el a társadalom. Ezzel egy nőt is boldogtalanná tesz, mert sosem fogja tudni úgy szeretni, ahogy egy heteró.
Szegény Szájer Jóskáné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!