Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma van Bpn a Pride felvonulás,...

Ma van Bpn a Pride felvonulás, és eddig elfogadó voltam, de már egyre kevésbé?

Figyelt kérdés
Pár éve, azaz sok sok éve, amikor még nem volt Pride, meg LMBTQ, akkor is tudtam, hogy léteznek melegek, leszbikusok, biszexek, nőnek öltőző ffak vagy fordítva, és sorolhatnám a többit, és nem zavart. Tudtam léteznek, elfogadtam őket, de amióta van a Pride felvonulás, és amióta az LMBTQ-val van tele a média, a sorozatok is (Netflix pl) azóta észrevettem, hogy kezdek egyre jobban intoleráns lenni. Amikor pl sorozatot nézek, nem kívánok benne egymással csókolozo nőket, vagy egymással csókolozó, egymásba szerelmes azonos neműeket, de biszexeket sem. A reklámoknál ki van írva hogy 12 éven aluliak számára nem ajánnlott. Viszont egy sorozatnál miért nincs feltüntetve, hogy LMBTQ "probagandát" tartalmaz? Amit művelnek az nekem már nem az elfogadás, hanem a kényszerítés. Felőlem aki akar legyen kicsi szék, csillámpóni, vagy ami lenni akar, az ő szabad választása, viszont én miért nem választhatom meg szabadon azt, hogy akarok-e LMBTQ-s dolgot egy sorozatban, filmben, vagy sem. Az én szexuális orientációmat (tisztán heteró) miért nem tartják tiszteletben? Heteróként nem akarok azonos neműeket bizonyos szituációkban látni a sorozatokban, filmekben, de film közben derül ki hogy hopp, ez a szereplő, leszbikus, ez meleg, ez biszex. Miért nincs olyan figyelmeztetés a filmek/sorozatok elején, hogy LMBTQ "jeleneteket, tartalmakat" tartalmaz? Az én (hetero) szabad valasztási jogom hol van pl a sorozatokat/filmeket illetően?
2022. júl. 23. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Vannak meleg barátaim, egyik sem megy Pridera. Ők mind vállalják azt, hogy melegek. Nem kérdeknek vele, és soha senki nem bántotta őket emiatt. Mert nem kérdeknek, és elfogadták magukat. Ezt az emberek pedig érzik. Önazonosak. Van egy olyan barátom is, akiről már lassan nyílt titok hogy annak ellenére hogy felesége, gyerekei vannak, férfiakkal szexel, és sok olyan ismerőse van, akik vállalják hogy nem heterók. Ő meg odavan értük, nagyon bírja őket, a Prideot is pártolja, viszont ő maga sosem vállalná nyíltan, hogy nem heteró. Na az ilyenekkel van nekem gondom.
2022. júl. 23. 15:54
 22/64 anonim ***** válasza:
66%

15:49: és miért kell biztosítani a helyszínt?

Mert a hozzád hasonló incelek odamennének balhézni.

2022. júl. 23. 15:55
 23/64 A kérdező kommentje:

Na akkor, itt a gondom a Prideal, és az ilyen viselkedésű emberek miatt normális erkölccsel rendelkező ember (mindegy a szexualitása, identitása stb, lényeg hozy normális emberi értékrenddel rendekezik) nem tudja sem elfogadni sem tolerálni, mert a gyomra nem veszi be. És az egész olysn szinten ellentmondásos hogy az hihetetlen: ilyen megnyilvánulások, ruhák ellenere, hogyan akarnak bármit is elfogadtatni, amikor is kb kérkedve hírdetik hogy mennyire "büszkék" arra is, hogy ezt teszik nyilvánosan, a nagy büszkeség nevében:

[link]

2022. júl. 23. 16:06
 24/64 anonim ***** válasza:
77%
Egy újabb túlkompenzáló biszex vagy látens meleg írta ki a kérdést, unalmas. Egy IGAZI heteronak, aki nem önigazolást keres a Pride az kb. Olyan mint a Volt fesztivál egy olyannak, aki nem fesztiválozik! Tud róla, de leszarja. Ennyi.
2022. júl. 23. 16:09
 25/64 A kérdező kommentje:
28as nagyon korlátolt vagy, de köszönöm hogy tökéletesen szemléltetted, alátámasztottad amit mondtam fentebb: ha vki nem fogad el MINDENT ami más, az akkor nyilván nem hetero hanem látens stb. Mondom én, a heteróknak MINDENT kötelező elfogadniuk, mert ha nem, akkor minősítenek minket. Erre megjelensz és alá is támasztottad ezt.
2022. júl. 23. 16:13
 26/64 anonim ***** válasza:
78%

"Undorítóak a liberálisok. Gyerekekre is rá akarják kényszeríteni a témát, és közben egyenlőségre hivatkozva tiltani akarják a szabályozását."

Én nem vagyok liberális, sem baloldali, mégsem zavarnak a homokosok. Amíg nem a szemem előtt szexelnek, addig nem zavar, a filmekben meg a szexjelenetnél tök mindegy, ki van ott, a heteró párból a nő vonz, a melegből egyik sem, a leszbiből meg mindkettő 🤷🏼‍♂️

Nem tudom, te milyen bolygón nőttél fel kérdező, hogy a gyerekeket akarod megvédeni, mert az én gyerekkoromban 30+ évvel ezelőtt is tudtuk, mi a b**i, mégsem lettünk azok. Mellesleg egy olyan országban élünk, ahol a 12 éveseknek már legális a szex, ez egy sokkal komolyabb probléma.

2022. júl. 23. 16:16
 27/64 anonim ***** válasza:
30%

"Tud róla, de leszarja."

Na, ez a baj a mai társadalommal: mindenki tud minden dsznóságról, de magasról lexarja és aki meg nem, azt meg saját embertársaik húzzák vissza a xarba. Csak az a baj, hogy ha már nyakig ér és megfulladsz, te is kiabálnál segítségért.

2022. júl. 23. 16:16
 28/64 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem, mi a bajod azzal, hogy hőségriadóban 40°C-ban sétálnak egyet. Engem semmiben nem akadályoznak, nem volt arrafelé dolgom, amerre dolgom volt, oda eljutottam. Nemhogy kimennél ilyen időben strandra vagy shoppingolni valami klímás plázába.
2022. júl. 23. 16:23
 29/64 A kérdező kommentje:
32-es! Az nem gond, hogy már egy óvodasra is transzneműt mo danak csak amiatt mert pl fiú létére babákkal játszik, vagy mert egy kislány kisautókkal játszik? Ez a legnagyobb gond! Már ez elég indok arra, hogy transz a gyerek. Vagy akiknek fogalmuk sincs a nemi identitásukról, mert az LMBTQ azt mondja lehetsz bárni, bárki? Akikben nincs meg az önazonosság, azok bizony valóban akár csillámpóninak is azonosíthatják magukat, de ettől még valójában nem lesznek azok. Mennyi van, hogy sosem volt ffval, de melegnek hiszi magát. Vagy mennyi nő, aki sosem volt nővel de leszbikus. Azaz ki sem próbálták, meg sem tapasztalták, de bemondás alapján azonosítják magukat, aminek lehet köze sincs a valódi önszonosságukhoz.
2022. júl. 23. 16:23
 30/64 anonim ***** válasza:
85%

"Mennyi van, hogy sosem volt ffval, de melegnek hiszi magát. Vagy mennyi nő, aki sosem volt nővel de leszbikus. Azaz ki sem próbálták, meg sem tapasztalták, de bemondás alapján azonosítják magukat, aminek lehet köze sincs a valódi önszonosságukhoz."

...és mennyi meleg, aki belemegy egy heteró kapcsolatba, mert azt várja el a társadalom. Ezzel egy nőt is boldogtalanná tesz, mert sosem fogja tudni úgy szeretni, ahogy egy heteró.

Szegény Szájer Jóskáné...

2022. júl. 23. 16:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!