Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma van Bpn a Pride felvonulás,...

Ma van Bpn a Pride felvonulás, és eddig elfogadó voltam, de már egyre kevésbé?

Figyelt kérdés
Pár éve, azaz sok sok éve, amikor még nem volt Pride, meg LMBTQ, akkor is tudtam, hogy léteznek melegek, leszbikusok, biszexek, nőnek öltőző ffak vagy fordítva, és sorolhatnám a többit, és nem zavart. Tudtam léteznek, elfogadtam őket, de amióta van a Pride felvonulás, és amióta az LMBTQ-val van tele a média, a sorozatok is (Netflix pl) azóta észrevettem, hogy kezdek egyre jobban intoleráns lenni. Amikor pl sorozatot nézek, nem kívánok benne egymással csókolozo nőket, vagy egymással csókolozó, egymásba szerelmes azonos neműeket, de biszexeket sem. A reklámoknál ki van írva hogy 12 éven aluliak számára nem ajánnlott. Viszont egy sorozatnál miért nincs feltüntetve, hogy LMBTQ "probagandát" tartalmaz? Amit művelnek az nekem már nem az elfogadás, hanem a kényszerítés. Felőlem aki akar legyen kicsi szék, csillámpóni, vagy ami lenni akar, az ő szabad választása, viszont én miért nem választhatom meg szabadon azt, hogy akarok-e LMBTQ-s dolgot egy sorozatban, filmben, vagy sem. Az én szexuális orientációmat (tisztán heteró) miért nem tartják tiszteletben? Heteróként nem akarok azonos neműeket bizonyos szituációkban látni a sorozatokban, filmekben, de film közben derül ki hogy hopp, ez a szereplő, leszbikus, ez meleg, ez biszex. Miért nincs olyan figyelmeztetés a filmek/sorozatok elején, hogy LMBTQ "jeleneteket, tartalmakat" tartalmaz? Az én (hetero) szabad valasztási jogom hol van pl a sorozatokat/filmeket illetően?
2022. júl. 23. 14:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
28%

Ott kezdődik a baj kedves kérdező, egyetértve veled, hogy a mai liberálisok inkább liberálfasiszták, és vélt indokok és jogok mögé bújva támadják a többségi akaratot.

A nyugati országokban már eldőlt a helyzet, győzött a genderizmus, a multikulturalizmus, az LMBTQ, a globális tőke, a migráció...csak a józan ész veszett oda és megy a seggnyalás...

Jaj lesz így Európának!!

2022. júl. 23. 14:49
 2/64 anonim ***** válasza:
36%
Maximálisan egyetértek. Nálunk, értelmes embereknél az ilyen szintű LMBTQP-propaganda már kontraproduktív.
2022. júl. 23. 14:49
 3/64 A kérdező kommentje:
Miért nem írják ki filmek/sorozatok elejém hogy LMBTQ tartalmat tartalmaz? Elfogadom őket, de fogadják el, hogy nem vagyok kiváncsi vizuálisan az LMBTQ dolgokra, se filmen se sorozatokban. Egy hetero egyszerűen nem kiváncsi ilyenre, és azért mert hetero.
2022. júl. 23. 14:54
 4/64 anonim ***** válasza:
33%
Nézd meg a vonulókat 14-17 éves kis feltűnési viszketegségben szenvedő taknyosok. Életkori sajátosság ez náluk, nekem is van olyan leszbikus munkatársam, aki amúgy egy tök normális nő, de egy jó 10 évvel ezelőtt még ő is kiment prájdozni. Most lassan 30 lesz, stabil (leszbikus) párkapcsolatban él, nem érzi szükségét a prájdolásnak többé. 10 év múlva a ma vonulgató kölykök is felnőnek és már nem lesznek ott.
2022. júl. 23. 15:15
 5/64 anonim ***** válasza:
69%

Mesélj, ki bánt? Ki kényszerít, hogy bzi legyél? Rád hatott a "propaganda", hogy ennyire képben vagy?

Képzeld, ha nem írod ki a kérdést, még csak nem is tudtam volna, hogy ma van. Nap további részében viszont ugyanúgy leszrom. Eddig sem voltam egyetlen rendezvényen sem, és még csak videót sem néztem róla sose. De nem is ellenzem.

Ugyanis én valóban hetero vagyok, és nem kell bizonygatnom. Veled ellentétben még rettegnem se kell, ha meglátok egy meleget. De valamiért nagyon rá vagy izgulva erre a témára... nem akarok tippelgetni miért.

Fogadok, hogy a homofóbok épp nyálcsorgatva nézik a felvonulókat.

2022. júl. 23. 15:20
 6/64 A kérdező kommentje:
5-ös nálad van baj a toronyban, de úgy rendesen.
2022. júl. 23. 15:21
 7/64 anonim ***** válasza:
65%

A sorozatokban megjelentő termékmegjelenítést, húsevést, jómódú városi életmód felülreprezentáltságát miért nem éled meg ekkora elnyomásként, bocika? Arról nem is beszélve, hogy érdekes módon a hetero kapcsolatok megjelenítéséről nem sipítozol, azokat elfogadod a világ olyan természetes részének, mint egy konyhaasztalt.

Sajnálom, hogy elment melletted a világ, főleg a nálunk civilizáltabb országokbeli része. Semmivel nem felháborítóbb egy meleg, mint egy hetero csók. Ha nem tetszik, köttesd ki a tévét, senki nem kötelez a nézésére. Ez a te önkéntes döntésed, de semmiképp sem az alapjogod.

2022. júl. 23. 15:24
 8/64 anonim ***** válasza:
47%
Ja, meg amúgy nyilván kitalált trollkérdés és jelentve. #7 voltam.
2022. júl. 23. 15:26
 9/64 A kérdező kommentje:
A kérdésem teljesen jogos! Indokold meg miért nem az! Ja hogy nem tudod, érveid nincsenek. Veled elletétben én érveltem. Bocika pedig az Édesanyád, aki személyeskedésre nevelt.
2022. júl. 23. 15:30
 10/64 anonim ***** válasza:
22%
#3: Emlékeim szerint épp azért sírnak most Brüsszelben, mert az LMBTQ-mesekönyvet meg kell jelölni, hogy LMBTQ tartalommal rendelkezik. Undorítóak a liberálisok. Gyerekekre is rá akarják kényszeríteni a témát, és közben egyenlőségre hivatkozva tiltani akarják a szabályozását.
2022. júl. 23. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!