Miért kevés a buszsofőrök szerint a fizetésük?
Figyelt kérdés
A napokban láttam egy hirdetést, miszerint nettó 434e Ft-ot fizetnek havonta. Az azért egyáltalán nem kevés! Nagyon sokan örülnénk annak a nettó keresetnek. Majdnem félmillió egyetlen hónap alatt!2022. júl. 22. 07:18
21/25 anonim válasza:
Én is láttam a hirdetést és méllyen fel vagyok háborodva, hogy egy háromáltalánost végzett sutyerák praszt ennyit keres, pl egy tanár, aki az életét végigtanulta, meg ennek a harmadát… és még a buszsofőrök parasztok is, én már volt hogy feljelentettem egyet mert megragadta a karomat úgy hogy volt érvényes bérletem, szerencsére volt kamera a buszon így jól megszívta a patkàny, jött is az email egy hónapra rá hogy kivizsgálták az esetet és megbüntették a szemetet… Szóval rohadjanak meg a buszsofőrök, minimálbért sem érdemlik meg.
22/25 anonim válasza:
Nem a sofőrök keresnek sokat, a tanárok kapnak keveset.
23/25 A kérdező kommentje:
#22 : Ez ellen van a differenciált bérezés. Van szerencsétlen buszsofőr és rossz tanár is. Nekik kevesebbet kellene kapniuk, mint kimagasló társaiknak.
2022. aug. 30. 10:28
24/25 anonim válasza:
A majd 500 ezer btto,az kevés?Az országos átlag felett keresnek.
Relatív,hogy kinek mire kell ez az összeg.
25/25 anonim válasza:
"Van ... rossz tanár is. Nekik kevesebbet kellene kapniuk, mint kimagasló társaiknak."
A tanároknál nem azok kapnak kevesebbet, akik rosszabbak, hanem azok, akik a munkájukat akarják normálisan végezni, ezért nem portfólióznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!