Miért kevés a buszsofőrök szerint a fizetésük?
Figyelt kérdés
A napokban láttam egy hirdetést, miszerint nettó 434e Ft-ot fizetnek havonta. Az azért egyáltalán nem kevés! Nagyon sokan örülnénk annak a nettó keresetnek. Majdnem félmillió egyetlen hónap alatt!2022. júl. 22. 07:18
1/25 anonim válasza:
mert nemzetközi kamionon kétszer ennyit fizetnek
2/25 anonim válasza:
Nézted hozzá az időbeosztást is, a körülményeket és a felelősséget?
3/25 anonim válasza:
"A napokban láttam egy hirdetést, miszerint nettó 434e Ft-ot fizetnek havonta."
Kihagytad az "átlagosan" kifejezést, ami apróbetűvel van a buszok hátulján.
"Nagyon sokan örülnénk annak a nettó keresetnek."
Hajrá, csak egy "D"-s jogsi kell hozzá, meg pályaalkalmassági, nem mellékesen a felelősségről. Én 1 millióért se vállalnám.
Itt a hirdetés, jelentkezz bátran:
4/25 anonim válasza:
Nézd. Én teherszállításban dolgozom, 800 és 850 között szoktam kézbe kapni és engem az áru nem idegel fel. Azért is nem mentem buszosnak, mert egyszerűen nem bírnám ideggel. Ők ehhez képest a felét sem kapják meg sokkal több ideggel és ha valami történik az áruval szarom le majd a biztosító kifizeti. Ott meg hiába fizeti ki a biztosító a parasztokat, ha megnyúvad valamelyik még le is csukják a buszost.
5/25 anonim válasza:
Egyébként meg te mért nem vállod el? Akkora az emberhiány mind a személy mind a teherszállításban, hogy lasszóval fogják őket. Valahogy ez mindig azoknak tetszik ennyire akik sohasem próbálták. Aztán egy két hónap után meg rájön hogy nem bírja, ezek azért nem olyan könnyű munkák.
6/25 anonim válasza:
Ilyenkor mindig azon gondolkodj el, hogy te csinálnád-e annyiért és megérted mért kevés.
7/25 anonim válasza:
8/25 anonim válasza:
Bátyja, ez túlóraval van, csak úgy szólok.
Közel nincs ennyi a fizetés 168 órában.
9/25 anonim válasza:
Mindenki kevesli a saját fizetését.
10/25 anonim válasza:
Mert pocsék állapotú járműveket vezetnek (jobb, ha utasként nem tudjuk, milyen a valódi állapotuk), és ki tudja, mikor melyik utas ránt elő egy kisbicskát megkéselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!