Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kevés a buszsofőrök...

Miért kevés a buszsofőrök szerint a fizetésük?

Figyelt kérdés
A napokban láttam egy hirdetést, miszerint nettó 434e Ft-ot fizetnek havonta. Az azért egyáltalán nem kevés! Nagyon sokan örülnénk annak a nettó keresetnek. Majdnem félmillió egyetlen hónap alatt!
2022. júl. 22. 07:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
69%
mert nemzetközi kamionon kétszer ennyit fizetnek
2022. júl. 22. 07:23
 2/25 anonim ***** válasza:
89%
Nézted hozzá az időbeosztást is, a körülményeket és a felelősséget?
2022. júl. 22. 07:24
 3/25 anonim ***** válasza:
89%

"A napokban láttam egy hirdetést, miszerint nettó 434e Ft-ot fizetnek havonta."

Kihagytad az "átlagosan" kifejezést, ami apróbetűvel van a buszok hátulján.

"Nagyon sokan örülnénk annak a nettó keresetnek."

Hajrá, csak egy "D"-s jogsi kell hozzá, meg pályaalkalmassági, nem mellékesen a felelősségről. Én 1 millióért se vállalnám.

Itt a hirdetés, jelentkezz bátran:

[link]

2022. júl. 22. 07:26
 4/25 anonim ***** válasza:
73%
Nézd. Én teherszállításban dolgozom, 800 és 850 között szoktam kézbe kapni és engem az áru nem idegel fel. Azért is nem mentem buszosnak, mert egyszerűen nem bírnám ideggel. Ők ehhez képest a felét sem kapják meg sokkal több ideggel és ha valami történik az áruval szarom le majd a biztosító kifizeti. Ott meg hiába fizeti ki a biztosító a parasztokat, ha megnyúvad valamelyik még le is csukják a buszost.
2022. júl. 22. 07:46
 5/25 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként meg te mért nem vállod el? Akkora az emberhiány mind a személy mind a teherszállításban, hogy lasszóval fogják őket. Valahogy ez mindig azoknak tetszik ennyire akik sohasem próbálták. Aztán egy két hónap után meg rájön hogy nem bírja, ezek azért nem olyan könnyű munkák.
2022. júl. 22. 07:49
 6/25 anonim ***** válasza:
87%
Ilyenkor mindig azon gondolkodj el, hogy te csinálnád-e annyiért és megérted mért kevés.
2022. júl. 22. 07:53
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Tessék, lehet jelentkezni:

[link]

[link]

[link]

Azonnal fel is vesznek, ha ma jelentkezel hétfőn már kezdhetsz, mert annyira nincs ember.

2022. júl. 22. 08:06
 8/25 anonim ***** válasza:
87%

Bátyja, ez túlóraval van, csak úgy szólok.

Közel nincs ennyi a fizetés 168 órában.

2022. júl. 22. 08:14
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Mindenki kevesli a saját fizetését.
2022. júl. 22. 08:15
 10/25 anonim ***** válasza:
56%
Mert pocsék állapotú járműveket vezetnek (jobb, ha utasként nem tudjuk, milyen a valódi állapotuk), és ki tudja, mikor melyik utas ránt elő egy kisbicskát megkéselni.
2022. júl. 22. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!