Nem durva, hogy a kisebbségiek, már a buszsofőröket sem hagyják békén?!
Nálam ez elképzelhetetlen, mi az, hogy egy utas akinek nincs jegye, tovább mer utazni, s mikor szólnak neki megveri a sofőrt!
Már külön rendőr kell oda is? De nézzétek ezt a hírt :(
Lövöldöztek egy BKV-buszon VIII. kerületeben, a Kőris utcai és a Mátyás téri megállók között. Három fiatal támadt rá az egyik utasra, aki elővette és használta is gázpisztolyát. Egy olvasónk arról tájékoztatott, hogy ezek a "fiatalok" is cigányok voltak.
Legjobb lenne már elköltözni ebből a trágyafészekből..
Ne is mond!
Én is egy cigányfertőzött városban lakom.(direkt nem mondom melyikben)
Múltkor utazom a buszon és felszáll egy ellenőr.(egy vékony középkorú nő)
Mindenkit megvizsgál kéri a menetjegyeket,bérleteket.
Előttem ül 2 kigyúrt debella cigánygyerek vastag aranyaklánccal a nyakukba.
Odaér hozzájuk az ellenőr...mondja a hozzá közelebb ülő debella cigónak:"menetjegyet vagy bérletet legyen szíves felmutatni"
Nem történik semmi,debella cigó rá sem néz csak karba tett kézzel ül és néz maga elé.
Megismétli az ellenőr még1szer.
Megint semmi,karba tett kézzel ül a debella cigány és rá se néz az ellenőrre.De egyre idegesebb feje lesz a cigónak.Ellenőr csaj kicsit beijed tőle tovább nem kérdezi.
Odaszól a másik cigóhoz hogy:"jegyet bérletet kérek".
Na az legalább ránéz az ellenőrre.
Erre a karba tett kézzel ülő cigány idegesen ráordít az ellenőr csajra hogy:"Ő velem van úgy hogy takarodj innen!"
Na az ellenőr csaj halál sápadt lett és visszakérdezés nélkül továbbállt.Hátrament a busz végébe az ellenőrcsaj azt azt láttam hogy remeg a keze mint a kocsonya és a következő megállónál már szállt is le.
Na ennyit a beilleszkedni vágyó munkaéhes cigányokról!
Amúgy is utálom őket mint a sz.rt.De ezek után olyan ideges lettem mint az állat.Nekik mindent lehet......
Há miket vakeráznak ezek itten?Háde mosmeg ne vergyem má meg má?!Háde kérte má a jegyet,há nem dzsanázza má hogy nincsen az má megmá?Háde megütöm...
VÁROS!!!PFÚÚÚJ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!