Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Lakatos vezetéknevű lányok elvileg mind kisebbségiek? :-O
Van egy lány, aki nagyon megtetszett nekem, egyáltalán nem néz ki kisebbségnek, de több különböző társaságú ember is azt mondja, hogy aki Lakatos, az mondjuk ki cigány.
Ez tényleg így van? Mert én úgy gondolom, hogy nem, de még senki sem erősítette meg az állításom.
Kérem csak komoly válaszadók válaszoljanak!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Mondom KOMOLY válaszokat!
Egyébként nem, csak azért mégis jó lenne tudni.
Gondolkodjunk logikusan ,előítélet mentesen (ez mindíg segít):
lehet félcigány
lehet "negyedcigány"-nagypapa cigányvolt,ez már nem nevezhető "cigánynak"
lehet,hogy valaki a néváltoztatást tett az ősök közül
az se kizárt,hogy a középkorban lakatosak voltak a felmenői és így ráragadt ez a név
megértem, engem is zavarna ha a párom cigó lenne, és igen, lehet rászistázni...
szal, a Lakatos nem feltétlenül cigó név, nekem is van 2 Lakatos vezetéknevű ismerősöm is, de egyikük se cigó:)
ma 01:13
Istenbem még a szerelmes cigánypár sem lopjameg egymást... Ne magyarázz szegénynek hülyeségeket!
Szóval azt mondták, hogy az olyan vezetéknév. És nem a diliházból szökött pö.sfejek mondták, hanem az értelmesebbek (is)
Valakinek ilyen téren esetleg van tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!