Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Lakatos vezetéknevű lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Lakatos vezetéknevű lányok elvileg mind kisebbségiek? :-O

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon megtetszett nekem, egyáltalán nem néz ki kisebbségnek, de több különböző társaságú ember is azt mondja, hogy aki Lakatos, az mondjuk ki cigány.

Ez tényleg így van? Mert én úgy gondolom, hogy nem, de még senki sem erősítette meg az állításom.

Kérem csak komoly válaszadók válaszoljanak!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 21. 00:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
44%
Ha ez zavar akkor egy p-ö-cs vagy. itt a pont
2011. máj. 21. 01:00
 2/27 A kérdező kommentje:

Mondom KOMOLY válaszokat!

Egyébként nem, csak azért mégis jó lenne tudni.

2011. máj. 21. 01:02
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkodjunk logikusan ,előítélet mentesen (ez mindíg segít):

lehet félcigány

lehet "negyedcigány"-nagypapa cigányvolt,ez már nem nevezhető "cigánynak"

lehet,hogy valaki a néváltoztatást tett az ősök közül

az se kizárt,hogy a középkorban lakatosak voltak a felmenői és így ráragadt ez a név

2011. máj. 21. 01:02
 4/27 anonim ***** válasza:
48%

megértem, engem is zavarna ha a párom cigó lenne, és igen, lehet rászistázni...

szal, a Lakatos nem feltétlenül cigó név, nekem is van 2 Lakatos vezetéknevű ismerősöm is, de egyikük se cigó:)

2011. máj. 21. 01:03
 5/27 anonim ***** válasza:
ha olyan jó lenne tudni akkor kérdezd meg tőle.
 6/27 anonim ***** válasza:
...és persze az is lehet,hogy az ük-ük apa volt a cigány! De ,ha cigány is ,ha nem lehet még cefetül jó csaj,de gondolom ezt te is tudod!;DD
 7/27 A kérdező kommentje:
Épp ez a furcsa. Én is úgy gondolom, hogy nem az, de mindig akikkel beszéltem, és mondtam nekik, hogy Lakatos xy-nak hívják, egyből, az nem roma vezetéknév . . .
2011. máj. 21. 01:04
 8/27 anonim ***** válasza:
"egyből, az nem roma vezetéknév " Most összezavartál mit mondanak? Hogy roma vagy nem roma? Amúgy kit érdekelnek a pötsfej haverok,amikor ott az a szép lány nem?
2011. máj. 21. 01:11
 9/27 anonim ***** válasza:

ma 01:13

Istenbem még a szerelmes cigánypár sem lopjameg egymást... Ne magyarázz szegénynek hülyeségeket!

2011. máj. 21. 01:14
 10/27 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondták, hogy az olyan vezetéknév. És nem a diliházból szökött pö.sfejek mondták, hanem az értelmesebbek (is)

Valakinek ilyen téren esetleg van tapasztalata?

2011. máj. 21. 01:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!