Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A Lakatos vezetéknevű lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Lakatos vezetéknevű lányok elvileg mind kisebbségiek? :-O

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nagyon megtetszett nekem, egyáltalán nem néz ki kisebbségnek, de több különböző társaságú ember is azt mondja, hogy aki Lakatos, az mondjuk ki cigány.

Ez tényleg így van? Mert én úgy gondolom, hogy nem, de még senki sem erősítette meg az állításom.

Kérem csak komoly válaszadók válaszoljanak!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 21. 00:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ismertem egy gyereket akinek Lakatos volt a neve, bár barna bőrű volt, mégse volt cigány. A cigányt nem csak a bőrszínéről lehet felismerni, láttam már fehér bőrű cigányt is és ordított róla hogy ő cigány.

Lakik még a faluba Lakatos és ők se cigányok, barna bőrűek ők is de nem cigányos se a fejük se a beszédük.

Lehet hogy nagyon régen egyik felmenőjük cigány volt, aki magyar nőt vett el feleségül és a Lakatos nevet tovább vitték az utódok.

Az is lehet hogy nincs is cigány felmenőjük csak az egyik ősük a foglalkozásáról kapta a vezetéknevét.

2011. máj. 21. 07:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyszerű a rendszer:

Lány nevét beütni közösségi oldalon.

Fényképeit megnézni a családról és kiderül, hogy kokerók-e.

Ha nincsenek fényképei akkor ismerősöket átböngészni. Ha sok a cigány ismerőse akkor felejtős, ha egy sincs az jó jel...

2011. máj. 21. 08:35
 23/27 anonim ***** válasza:

Vannak tipikus cigány nevek, de ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Anyai ágon vannak Lakatos vezetéknevűek a családomban és nem vagyunk cigányok...

De ilyen logikával rengeteg cigányt hívnak Horváthnak, akkor a fél ország is cigány?

2011. máj. 21. 14:33
 24/27 anonim ***** válasza:
nem tán egy 15 éves szegedi leánykáról van szó?:)világos barna hajú csaj H. betűvel kezdődik a neve...nah ő is Lakatos, és nem, nem cigó :)
2011. máj. 21. 15:17
 25/27 A kérdező kommentje:

Ma 15.17

Majdnem :D

Pest megyei (bocsi konkrétat nem akarok mondani :)) 17 éves O kezdőbetűs leánykáról van szó. Egyébként stimmel :D

2011. máj. 21. 20:09
 26/27 A kérdező kommentje:
A "H" betű, az tényleg "H" akart lenni?
2011. máj. 22. 00:17
 27/27 anonim ***** válasza:
Persze. Azok.
2013. nov. 30. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!