Szeretitek a buszsofőröket? Tapasztalatok?
Nagy általánosságban az a véleményem róluk, hogy agresszívek és lelketlenek... Ha kérdezek valamit durcásan válaszolnak, sőt van mikor gúnyt is űznek... Aztán attól kapom a frászt mikor a szemembe vágja, hogy nincs több hely, de ha gondolom akkor végigállhatom a hosszú utat... Persze hogy azt fogom tenni, de annál idegesítőbb, hogy ő, akinek tuttibiztosan van helye gúnyosan mondja ezt...
De persze vannak normális sofőrök is... Csak nagyon kevesen :D
Én is szeretem őket:)
Apukám buszsofőr a Volánbusznál... Azért akik lenézik a buszsofőröket... szerintem elgondolkodhatnának... Ennyi pénzért vezetnél-e napi sok sok órában egy buszt... rengeteg idegesítő utassal...
Pattoghattok, hogy miaz, hogy kéri hogy mutasd a diákod... Mikor, ha az ellenőr nem talál nálad diákot, a sofőrt b*sszák meg keméynen, hogy hogy adott így diákjegyet egy 15 évesnek...
Mikor pattogsz, hogy késik a busz... és elötted lévő megállóban az öreg néni utólag szól h " jah és számlát is szeretnék kérni a 20 ft-os jegyemről"
A Légkondisnak pedig válaszolnék... 1. általában a légkondis buszokon nincs ablak... ha bekapcsolja a légkondit az igencsak rátesz neki a fogyasztásra, amivel neki el kell számolnia... és ha te lennél a főnök... és látnád, hogy na ezen a buszon ha ő vezeti mondjuk napi 15 Liter a túlfogyasztás az átlaghoz képest... te nem hurcolnád meg a sofőrt?
Amelyik buszon pedig van légkondi és ablak is... az ablak általában nem elég nagy, hogy rendesen szellőzzön... a légkondit pedig köztudott csak csukott ablaknál szabad... most magyarázz meg egy egész tömött busznak h zárják be az ablakot... Ugyis az egyik kőagyú aki felszáll és melege van egyből kinyitja...
Szeintem ha valamit mondotok, nézzétek emg a másik oldalát is:)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!