Milyen tapasztalatok vannak a Hajdú Volánnál üzemeltetett Credo típusú autóbuszokkal?
Figyelt kérdés
Érdekelne mind az utazóközönség, mind pedig a járművezetők véleménye: mi a véleményetek a Credo típusú autóbuszokról?2011. márc. 5. 21:40
1/7 anonim válasza:
bár nálunk Kapos Volán van, gondolom a Credo buszok között nincs sok különbség a színén kívül,
és az iskolabuszunk is Credo
(két különböző típus :D)
szerintem jó, csendes, kényelmes buszok
2/7 anonim válasza:
5 évig éltem a Credo-k "fővárosában" (Győrben). A régebbi típusokhoz képest sokat fejlődtek a járművek, de sajnos még mindig megvannak az olcsóságból származó hibák. Alig egy-két éves buszoknál már meglazulnak bizonyos kötések és csörög-zörög az egész utastér. Amúgy nem lenne rossz autóbusz, például a Citadell egész tetszetős.
3/7 anonim válasza:
szívesebben járok egy ezer éves Ikarusszal :/
4/7 anonim válasza:
Engem csak az ajtaja idegesít, lassú és sz*r. Amúgy a buszról nincs negatív véleményem, de a csuklós ARC marad a kedvencem.
5/7 anonim válasza:
Én 2007-óta vezetek Credo típusú autóbuszt (nem Hajdu volánost). Nekem nincs vele különösebb gondom,napi 450km-t megyek vele,nyáron volt kuplungcsere,meg egyszer eltört a gázolajcső,ezeket leszámítva még nem volt vele komolyabb gond. A fogyasztása nagyon jó 20-22l.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2011. márc. 7. 07:37
7/7 anonim válasza:
Nem elég hogy rondák ezek a kiskerekes SOR licenc buszok de ahogy össze is rakták őket. Akkor már inkább az új Ikarus V134-127-187 család. Ők sem a legjobbak de már lassan 100 darabot adtak el belőle míga Credo nagykerekes búszból most tart a 3 busznál.
Hozzá teszem Ikarusból már van troli is szegeden. Pesten volt hozzá szerencsém (vezetve) és tejesen jó gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!