BKV-buszokon járnak ellenőrök? Tapasztalatok?
Szerdán felmentem pestre, utaztam a 7E-vel és a 4-es villamossal is, mindkettőn volt ellenőr!! :-D Ilyen balfácán is csak én lehettem.
Najó, ezért vettem napijegyet direkt, mert aznap fel-alá utazgattam a városban, de tök meglepő volt,hogy 2 járatnból 2-n elelnőr volt. A metrónál meg ugye ott posztolnak, le sem tudsz menni...
hidd el, nem csak te vagy ilyen balfácán.
míg nem volt bérletem engem is mindenhol betaláltak...
kezdve az 1-es villamostól, 4-6-os, 39-es busz...mindenhol, hihetetlen sztorijaim voltak, mert ahovaé n mentem ott mindig emgjelent egy-egy kaller, mégha azon a járaton hirhedten sosem jártak is. Amióta van bérletem nem üldöznek...
azért a metrón vigyázni kell, sokszor van olyan hogy leengednek nem ellenriznek, éscsak a kijáratnál ellenőriznek hogy ne menekülhess. A leganygobb szemétség hogy mostmár sokszor nem mondják be, csak felmész a mozgolépcsőn és ott állnak, na az ciki. Régen bemondták és elmehettél egy megálloval arrébb:D
4es6oson néha vannak :D
7-es buszokon is elvétve előfordulhatnak :D
88-as, meg ilyen "külső", Bp-n kívüli járatokon szerintem alig vannak évente kb 1x :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!