Miért rúgják ki azokat a buszsofőröket az egyik Volánnál, akik bevallották a médiumoknak, hogy az utasok és a saját életüket veszélyeztetik a lestrapált buszok használatával?
> Hogy lehet ilyet csinálni 2011-ben,
> Magyorországon egy állami cégnél?
Magyarországon egy állami cégnél? Simán!
Minden munkaszerződésben szerepel, hogy a munkavállaló gazdálkodásának veszélyeztetése rendkívüli felmondási ok.
Nyilván ha történetesen igazuk van, akkor lehetősük van jogorvoslatra, hiszen ezzel csak súlyosabb jogsértést (gondatlan veszélyeztetés minimum) próbáltak megakadályozni.
A Gemenc Volán (Tamási és Dombóvári járatai)
"Miért rúgják ki azokat a buszsofőröket az egyik Volánnál, akik bevallották a médiumoknak, hogy az utasok és a saját életüket veszélyeztetik a lestrapált buszok használatával?"
Miért ne rúgják ki?
Baromi egyszerű a megoldás szerintem.
Nem kötelező felszálni arra a buszra.
Üres buszokkal nemsokáig fog rohangálni az a közlekedési társaság se.
Én sem ugrok fel egy lovaskocsira se, akármennyire is paraszt vagyok, és el lehet onnan költözni ahol IEN állapotok uralkodnak.
Egyébként meg a munkáltatónak kötelessége kirúgni őket, hogy továbbiakban ne veszélyeztessék az életüket ;D
Szerintem mindenki jobban jár, ha gyalogol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!