Miért kevés a buszsofőrök szerint a fizetésük?
Figyelt kérdés
A napokban láttam egy hirdetést, miszerint nettó 434e Ft-ot fizetnek havonta. Az azért egyáltalán nem kevés! Nagyon sokan örülnénk annak a nettó keresetnek. Majdnem félmillió egyetlen hónap alatt!2022. júl. 22. 07:18
11/25 anonim válasza:
#10 főleg Miskolcon és környékén.
12/25 anonim válasza:
11-es, én például Újpalotáról is hallottam ilyen sztorit, nem akart leszállni az utas a végállomáson.
13/25 anonim válasza:
Vidéken fele annyit adnak bruttóba. Távolsági túrista busz éri meg, de akkor már kamionozhatsz is, és nem kell az árunak óránként pisilnie.
14/25 A kérdező kommentje:
#4 : Nettó 850e Ft egyetlen hónap alatt??
2022. júl. 24. 11:24
15/25 felkelhetetle válasza:
De kérdező az a baj hogy te csak a pénzt nézed, azt már nem hogy mivel is jár az adott munka, ez hibás gondolkodás...
16/25 anonim válasza:
#14 Van az 1-2 helyen 1 millió is. De kell hozzá egy C+E kategória ez olyan 500 körül van jelenleg. Kell egy GKI(150 körül) és hajlandóság hogy elhagyod az otthonodat pár hétre. Ha kint munkaközben letelik a munkaidő akkor meg kell állni. Igen ez néha olyan parkolókba vezet ami húgyos és szaros. Néha beesik 1-2 túlvezetés(pár percre kell gondolni) a rendőr megvág 100-200 euróra ha jó kedve van. Ha nem akkor többre. Szóval ha engem kérdezel mint aki 2 évet töltött el a nemzetközi áruszállításban szerintem nem éri meg ez a munka ennyi pénzért...
17/25 anonim válasza:
A buszok hátuljára van írva: netto 436.000,- Ft körül,ha jól emlékszem.
Nem annyira kevés ez,de nem tudom mi van ebben benne.
18/25 anonim válasza:
Mondjuk a 15-ösnek is van igazsága,mert majd 100 emberért felel valaki,ha tele van egy busz.Állandó a stressz,nem mindenki alkalmas erre sem.
19/25 anonim válasza:
Túlóraval, csuklós potlékkal, több műszakkal.
De eleve nem is lehet evekig csuklósra menni csak simára az mar kapasból kb 1 kilóval kevesebb.
20/25 anonim válasza:
"de akkor már kamionozhatsz is, és nem kell az árunak óránként pisilnie"
:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!