Ha Magyarország egy szegény ország, akkor miért pakolják tele a bevásárlókocsit kajával, miért járkálnak Converse/Nike cipőben az emberek, honnan van pénzük IPhone telefonra, Balaton Soundra, éttermekbe menni?
Figyelt kérdés
Amint elnézem, jólétben élnek az emberek. Ez meg is mutatkozik a túltáplátságban is, rengeteg elhízott ember van.
Akkor sugallják egyesek azt, hogy ez egy szegény ország?
2022. júl. 17. 16:22
71/78 A kérdező kommentje:
Te miről beszélsz? Az internethez manapság olcsón, bizonyos helyeken pedig ingyen is hozzá lehet jutni. Ráadásul ma már nem lehet net nélkül lenni. Én tanultam a 2020/2021-es tanévben, mikor online oktatás volt. Ha nem lett volna net, oda az iskola. Szóval az fontosabb volt, mint a kaja.
2022. júl. 18. 13:07
72/78 anonim válasza:
71.
" Ha nem lett volna net, oda az iskola. Szóval az fontosabb volt, mint a kaja."
Szegény ember nem jár iskolába
73/78 A kérdező kommentje:
Van, aki igen. A tanulás az egyik kitörési lehetőség.
2022. júl. 18. 13:53
74/78 anonim válasza:
1. Régebben mindenki csak Nikeben és Adidasban járt.
2. Magyarorszag nem csak egyszerűen szegény ország , hanem a világ legszegényebb országa. Én mondjuk csak 20 országban voltam.
75/78 anonim válasza:
A 30 alatti fiatalok rengeteg esetben a szuleikkel elnek, igy van penzuk boven 50 ezres cipokre is. Nekik nem kell gazszamlakat fizetni vagy kajat venni, szerintem oket latod ilyen cipoben es ettermekben ucsorogni, illetve az egyetemistakat, akik elisszak az osszes osztondijukat. Illetve chipsen elnek es pizzan ahogy irtak. Aki pedig nem a szuleivel el az egy olyan varosba koltozott, ahol magas fizetesu munkahelyet talalt, a magas fizetes az en szememben mondjuk 250 netto es afelett. Nagyvarosokban sok kulfoldi ceg van, ok tobbet fizetnek. A munkakorulmenyek mondjuk ugyanugy szarok, de akit a penz es a materializmus motival annak olyan mindegy.
76/78 anonim válasza:
Azért pakolják tele,hogy téged idegesítsenek
77/78 anonim válasza:
Szerintem a magas fizetés az 100 nettó felett van havi szintre leosztva. Persze ez egyeseknek napi.
78/78 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!