Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Magyarország egy szegény...

Ha Magyarország egy szegény ország, akkor miért pakolják tele a bevásárlókocsit kajával, miért járkálnak Converse/Nike cipőben az emberek, honnan van pénzük IPhone telefonra, Balaton Soundra, éttermekbe menni?

Figyelt kérdés

Amint elnézem, jólétben élnek az emberek. Ez meg is mutatkozik a túltáplátságban is, rengeteg elhízott ember van.

Akkor sugallják egyesek azt, hogy ez egy szegény ország?

2022. júl. 17. 16:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:

A Sound már csak azért is durva, mert rengeteg tini van ott, ahogy elnéztem. Nem voltam ott, csak pont akkor dolgoztam Zamárdiban, amikor volt az a fesztivál meg egy másik. Láttam, hogy tinik mentek arra, akik feltehetően a szüleiktől kaptak vagy 100 000 Ft-ot (vagy többet?)

Azért durva, hogy ebben az országban a szülők méregdrága fesztivált fizetnek a gyerekeiknek. Van itt pénz, bőven.

2022. júl. 17. 16:32
 12/78 anonim ***** válasza:
94%

11.ezek vállalkozók gyerekei.

Nem átlag

A csorok nem mennek

2022. júl. 17. 16:35
 13/78 A kérdező kommentje:

Jelenleg Borsodban élek. Itt akárhányszor megyek a Lidl-be, szinte mindig színikpakolt bevásárlókocsit látok. Annyi kaját vesznek az emberek, amit talán maguk sem esznek meg mindig. Én meg csak egy 550 Ft-os pizzáért ugrom oda be. :D Borsod az országnak egy lerobbantabb része, de azért itt is jól öltözött, költekező embereket látsz. ;)

Mi lehet akkor Dunántúlon?

2022. júl. 17. 16:37
 14/78 A kérdező kommentje:
*színigpakolt
2022. júl. 17. 16:38
 15/78 anonim ***** válasza:
84%
Az én Nike-m pl 15ezer volt.
2022. júl. 17. 16:38
 16/78 MolotovPunk ***** válasza:
93%

Nézz le néha Szabolcs megyébe, vagy Borsod megyébe is, aztán állíts olyan baromságokat, hogy Magyarországon mindenki jól él. Maradjunk annyiban, hogy Soundra nem a nagyon szegények mászkálnak az is biztos, ráadásul Balatonon egy halom külföldi is megfordul, szóval jó gagyi a "saját felmérésed."

Ahogy elnézem az ötös válaszoló sem járt még nagyon vidéken...

2022. júl. 17. 16:41
 17/78 anonim ***** válasza:
81%

Ha 550 Ft-os pizzán élsz, akkor persze, hogy nem érted. A szegény ember főz. Ezért tele rakja a kosarat liszttel, krumplival, olajjal, tésztával, hússal, zöldséggel, stb. Te a szaros pizzáddal sokkal kevésbé vagy költséghatékony, ilyet venni nettó pazarlás.

Amúgy nézd meg az átlagkereset. Teljesen nyilvánvánvaló, hogy ez európai szinten egy szegény ország. Ezen nincs mit tagadni.

2022. júl. 17. 16:42
 18/78 anonim ***** válasza:
3%
Az ország 99%-a 80 év feletti nyugdíjas öregasszony, akikbe még mindig öntik a 47. havi nyugdíjat a szavazatokért. Ők költekeznek. Mikor láttál utoljára 70 év alatti embert? Biztos nem ebben az évtizedben, vagy nem ebben az országban.
2022. júl. 17. 16:42
 19/78 anonim ***** válasza:
65%

13.

"Mi lehet akkor Dunántúlon?"

Nálunk itt arany ruhában,ezüst autóban ( valódi, nem krómozott) járnak az emberek!

2022. júl. 17. 16:44
 20/78 anonim ***** válasza:
29%

30 ezres meg 15 ezeres cipő? Jézusom! Dehogy vagytok ti szegények.

A szegénység nem itt kezdődik, hanem amikor a megveszik a 3 ezres kínai cipőt, ami persze 3 hónap múlva már elég kopottas, de nem cserélik ki azonnal, hanem csak majd a következő szezonban...

Sokan elvannak itt tévedve.

2022. júl. 17. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!