Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok mért nem szeretik...

A magyarok mért nem szeretik Franciaországot?

Figyelt kérdés

2022. júl. 17. 10:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
25%
Trianon
2022. júl. 17. 10:03
 2/23 A kérdező kommentje:
Még a japánok is aláírták mint győzteshatalom a Trianoni szerződést, megse utáljuk őket.
2022. júl. 17. 10:06
 3/23 anonim ***** válasza:
21%
Pl. ott van Macron, aki ellopta a Quake sorozat főgonoszának a nevét, és mellesleg nekrofil is, és 97 éves felesége van. De az se mellékes, hogy Franciaországban franciák már nincsenek is, csak afrikai import négerek.
2022. júl. 17. 10:06
 4/23 anonim ***** válasza:
81%

Mert liberálisak és jómódúak.

Pfej!

2022. júl. 17. 10:08
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Én kifejezetten szeretem, és tanultam is a nyelvet, de piszok nehéz.... de volt és máig van egy francia hatás... Vad Éjszakák film, Serge Gainsbourg dalai és filmjei, Arthur Rimbaud versei miatt.... Trianon meg szerintem az magyar akkori politikai elit műve, mivel horvátok se voltak elégedettek 1868-as horvát-magyar kiegyezéssel, ami úgy valósult meg, hogy a magyarok feloszlatták a horvát országgyűlést, akik Trialista államot akartak, a magyarok ezt nem akarták, jól létrehozták egy magyaroknak kedvező országgyűlést, és elfogadtatták ezt... mily demokratikus... vagy a választásra jogosultak száma is alacsony volt, pl emiatt nem tudott labdába rúgni a Magyar Szocdem Párt...
2022. júl. 17. 10:09
 6/23 anonim ***** válasza:
36%
Szeretik. A németeket utálják, meg az osztrákot.
2022. júl. 17. 10:11
 7/23 anonim ***** válasza:
19%

Ennek több oka is van.

Egyrészt az ország szétdarabolását ők intézték.

Az USA etnikai határvonalat akart.

A történelem során mindig ellenséges ország volt Franciaország.Illetve, jellemző rájuk a beképzeltség.

Továbbá, onnan indul a liberális téboly.

2022. júl. 17. 10:14
 8/23 anonim ***** válasza:
88%
Liberális téboly alatt a feudalizmus meghaladását értjük, ha megkérdezhetem?
2022. júl. 17. 10:16
 9/23 anonim ***** válasza:
81%

Azért ne túlozzunk.... 3-aska... max érettebb nőket kedveli... A gerontofil a helyes szó amit keresel..... hány olyan 18 éves fruska van, aki mondjuk 38 éves papával jár....A nekrofil azt jelenti, hogy hullával járna....

Egyébként anyám is 1953-as születésű, 69 lesz idén, szóval annyi mint Brigitte, és bár csípőficamos és van csípőprotézise mindkét oldalon... meg gyermekbénuláson esett át, de 18 éves korától tanított nyugdíjazásig, pörög ezerrel, főz, mos, takarít, nyaral a szintén megözvegyült legjobb barátnőjével, készül nyaralni.... szóval annyira nem hullák ők ketten, de ha te egy 68-70 éves embert temetnél vagy hullának nevezed.... akkor jól felpofozlak mondom én ezt libsiként... az én anyai nagyapámnak 87 éves koráig tökéletes fiziaki-szellemi állapotban örvendett, aztán 12 éves koromban 88 évesen meghalt, egy bőrdaganat bőrrák levétele arcáról szóródni kezdett agyába, amitől elborult szellemileg... ez okozott egy otthoni balesetet, aztán elhunyt kevesebb mint félévre rá...

2022. júl. 17. 10:17
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
A hetes nagyon hülye, de legalább nem áll jól neki.
2022. júl. 17. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!