Aki szerint az árstop rossz, az miért használja ki?
Nem kötelező olcsón tankolni, bárki kérheti piaci áron.
Csirkemellet sem kötelező enni, rengeteg jobb minőségű hús van.
Cukor, liszt az meg főleg felesleges, nem is egészséges.
Oké. Most hiába győzködsz, hogy sorállás van, én nem tapasztaltam sorállást. Ha meg sorállás lesz, vagy készlethiány arról meg már elmondtam a véleményem, és hogy engem hogy érint.
""480-as benzinár azért ennyi, mert az adómból fizetik ki, hogy ilyen olcsó legyen""
Akkor miért "sírnak" a benzinkutasok ha úgyis megkapják az adóból a külömbözetett?
Ugye,hogy nem így van- de hazudni könnyebb.
14-
""Nem tapasztaltál hiányt? :D Egyem a szíved, akkor nem sokszor jársz benzinkút közelében.""
Átmeneti hiány azért alakult ki mert külföldről is idejártak tankolni mivel az egész EU-ban nálunk a legolcsóbb az üzemanyag.
8
""Szerinted az iskolák, kórházak, infrastruktúra fenntartása nem került Gyurcsányéknak semmibe? Azokat te ingyen kaptad, nem?""
Miért most fizetni kell érte? Most is ingyenes!
Ráadásul a kórházak nem voltak ingyenesek mivel bevezették a kórházi napi díjat és a háziorvosnál is fizetni kellet hogy elláson. Ráadásul az iskolai könyvekért is fizetni kellet ami már most ingyenes.
"Amint tehették drágábban adták, mint a nagyker ár."
Mégis mi az anyámat adtak drágábban egy BENZINkúton, mint a nagykerár, ha BENZINen ársapka volt? A 100-ast, ami a kutyának sem kell, ha mellette ott az olcsó 95-ös? A chipszet a pult előtt? :D
"akik így gyakorlatilag összefonódnak az állammal és a hiányt simán tudják egyéb pénzekből (pl.: adó, átmosott eus pénz) fizetni."
Ja értem, tehát semmi bizonyítékod arra, hogy ez így működik, csak te ezt elképzeled, hogy így működik.
De mondok még valamit. Mégha így is működne, hogy kapnak kompenzációt az adómból, én akkoris csak 480-at fizetek, nem 760-at. Kifezetem a 480-at, az állam meg kompenzálja a kutakat az adómból, így legalább az adóm egy része tudom, hogy értelmes dologra megy el és mindenki happy.
Mondtam egy szóval, hogy most nem ingyenes? De ezeket akkor is ingyen kaptad a Gyurcsánytól.
A kórházak ingyenesek voltak. Egy gyenge próbálkozás volt a 300 forintos vizitdíj bevezetésére, amit a gyakorlatban szinte sehol sem szedtek be és gyorsan ki is vezettek.
Alap dolog, hogy ezek ingyenesen vannak egy jóléti társadalomban, úgyhogy nagyon hülye példa volt. Mondhattad volna a 13-ik havi nyugdíjat például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!