Támogatnád hogy ásványvíz árát is árstop alá kéne helyezni?
Figyelt kérdés
Mondjuk a 2 liter max 160 ft a 0,5 liter max 130
egyre több helyen látom pl(lipóti pékség) 0.5 literes ásványvízzel 350-400 ft áron
2022. jún. 17. 10:10
A kérdező szavazást indított:
Igen támogatom az árstopot 0.5 ásványvíz kérhetnek annyit mint egy 0.5l sörért
Nem támogatom rendben van a 0.5l ásványvízért 350 forintos ár
25 szavazat
1/15 A kérdező kommentje:
X Igen támogatom az árstopot 0.5 l ásványvízért NEM kérhetnek annyit mint egy 0.5l sörért.
2022. jún. 17. 10:12
2/15 anonim válasza:
Én a zöldségek, gyümölcsök árát szeretném, ha csökkentenék megfizethető mértékűre. Ásványvizet ritkán iszok, nálam jó a csapvíz.
3/15 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévő írta, inkább a zöldség gyümölcs árakat fagyasztanám be, a csapvíz nálunk iható.
4/15 anonim válasza:
Mindent is fagyasszunk be! Legyen árstop a vízen, a kenyéren, a paradicsomon, a pelenkán, a fogkrémen, de még a síkosítón is. Mennyi itt a komcsi. :D
5/15 anonim válasza:
Nem befagyasztást írtam, hanem hogy megfizethető mértékű legyen a zöldségek, gyümölcsök ára. Ez nem ugyanaz. Hiába árstoppos a farhát, ha én nem azon élek, és ha egészségesen akarok étkezni, akkor egy vagyont hagyok ott a boltban.
6/15 anonim válasza:
Orbánt szeretném ha befagyasztanák....majd pár száz év múlva kiolvasszák az utódaink, hogy nekik is jusson a kib@szásból.....és így legalább lesznek is utódaink.
7/15 anonim válasza:
Aki a lipóti pékségben vesz fél literes ásványvizet 350-400 Ft-ért, az fizesse csak ki érte azt az árat.
Ha drágálja, akkor ne legyen lusta, menjen be találomra bármelyik élelmiszerboltba, ahol 58-80 Forintért megkapja.
8/15 anonim válasza:
#5 Az árstop az a termék maximális árának fixálása, vagyis a maximum elkérhető összeg befagyasztása. Ez a szabad piacon hosszútávon nem működő dolog és minél több termék árát fixálják, annál jobban torzul a gazdaság. Ebből az lesz, hogy majd étkezési jegyre kapod a paprikát, vagy megtermeled magadnak.
9/15 anonim válasza:
Én hatósági áraznám, de fordított irányba, minimum 200-300 ft legyen literje. Aztán akkor lehet rájön a sok hülye, hogy a csapból is az folyik.
10/15 anonim válasza:
8-as, még mindig nem ezt írtam, másképp is el lehet érni, hogy megfizethető legyen. A hatósági árat nem tartom jónak, főleg a jelen formájában nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!