Lehet félnem attól hogy felkerülök valami listára mert a Keletiben nem fogadtam el a mészáros féle ásványvizet amit osztottak? Sajnos a kormánynak szokása listáznia azokat akik nem állnak be a ner-be és most félek
voltál olyan marha hogy megadtad az adataidat? :D
Esküszöm beállok politikusnak, ebben a kretén országban szarásig fogom tömni a zsebeimet..
Orbán Viktor hétfő reggel az irodájában dolgozott. A kávé meg gőzölgött előtte, az aznapi tennivalókat nézte át.
Hirtelen csörgött a mobilja. ARRÓL a számról hívták. Ezt fel kell vennie, a legbelsőbb szolgálat feje a vonalban, Tótkomlósi őrnagy.
- Igen!
- Miniszterelnök úr? - az amúgy kemény, félelmet nem ismerő katonaember hangja hezitálónak tűnt.
- Igen, figyelek. Mit óhajt?
A férfi a másik oldalon megköszörülte a torkát.
- Miniszterelnök úr...találtunk egyet.
- Egy kit? Nézze őrnagy, nem érek rá. Rátérnénk a lényegre?
- Találtunk egyet. Nem fogadta el a vizet...
Orbán hallgattott. Súlyos, komor hallgatás volt ez.
- Értem. Tudja mi a dolga.
Újabb csönd.
- Igen. Tudom. Utasitom az embereim.
- Nem! Azt akarom, hogy személyesen intézze, őrnagy.
- Igen...uram...
A hívás megszakadt. Tótkomlósi őrnagy nagyot nyelt. Elővette pisztolyát, és csőre töltötte. Majd kilépett irodája ajtaján....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!