A közszolgálati tv miért reklámozza annyira Mészáros Lőrinc sportruházatát?
Hát, ha nektek az reklám, hogy a műsorvezetőn nagyítóval kell mutatni egy kitűzőt, aminek meg kell magyarázni a feliratát és hogy ez egy ruhamárka, ami mellesleg egy olyan cég terméke ami Mészárosé....
De biztos megköszöni nektek ezt az ingyen reklámot, mert nélkületek a kutya nem vette volna észre.
Most akkor tegyem fel azt a kérdést itt a gyakorin, hogy a 444 miért reklámozza Mészáros Lőrint sportmárkáját? Mert ők tényleg ezt tették.
Amúgy köszi, eddig fogalmam sem volt róla hogy létezik ez amárka és hogy magyar!
"Amúgy köszi, eddig fogalmam sem volt róla hogy létezik ez amárka és hogy magyar!"
Valójában csak az ötöde készül Magyarországon, minden más külföldön.
"Amúgy köszi, eddig fogalmam sem volt róla hogy létezik ez amárka és hogy magyar!"
Igen, egy Fidesz-trollnak biztos nem volt róla fogalma, hogy mi ez.
Eddig még sose láttatok mezbemutatót?
Habár általában enyhébben reklámoznak, de más sportszermárkák se jótékonyságból szponzorálják a csapatokat.
Ez szimpla piaci dolog, nem kell mindenbe beleképzelni a politikát.
(mielőtt belém kötnétek, nem vagyok fideszes)
Végignézted a műsort úgy, hogy megnézted a legvégén, hogy kik támogatták annak elkészültét?
A reklámok nem úgy készülnek, hogy neked szólnak előre: most figyelj, mert itt szonzorált adás van és abban megláthatsz valami reklámot - bármennyire is néha nem ártana - hanem egyszerűen van pénz amiből elkészítik a műsort és vele bevállalják, hogy a végén megemlítik a szponzort is. Az adott pénztől és szerződéstől függő mértékben. Ha egy filmen látsz egy coca colát akkor tudhatod, hogy a coca cola company tetemes pénzzel szállt bele a film költségvetésébe - neked még sem fognak külön szólni róla, max a film legvégén szerepel majd a cég a szponzorok felsorolásakor.
Lehet, hogy nem magát a műsort szponzorálta a cég hanem a sportágat vagy a csapatot és a műsorvezető csak miattuk viselte a kitűzőt vagy akár csak neki magának volt kedve azt kítűzni. Bármi lehet, a reklámok hátterébe minden belefér. Erre most felhívták a figyelmedet a 444-nél, de magadtól észrevetted volna? Szerintem te sem és a nézők másik 95%-a sem.
"A reklámok nem úgy készülnek, hogy neked szólnak előre: most figyelj, mert itt szonzorált adás van és abban megláthatsz valami reklámot"
De, pontosan így készülnek. Jelezni kell a nézők felé, hogy reklámot, termékmegjelenítést látnak.
Olyan pedig végképp nincs, hogy egy műsorvezetőnek tetszik egy cég logója, ezért kitűzi a zakójára élő adásban. Ezért óriási büntetést kapna bármelyi csatorna, kivéve a közszolgálatit, mert a Médiatanács összes tagja fideszes.
Szerintem nagyon el vagy tévedve.
de a krdésre nem válaszoltál. TE észrevetted hogy az a bizonyos kítűző egy márkanév ami egy olyan cég logoja, ami Mészárosé? Mert szerintem te éppen úgy csak a 444 cikkéből értesültél róla, mint én.
Ahogyan arra sem válaszoltál, hogy láttad-e a teljes műsort, hogy nem szerepel a végén a szponzorok között felsorolva az adott cég vagy márka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!