Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A közszolgálati tv miért...

Tgt kérdése:

A közszolgálati tv miért reklámozza annyira Mészáros Lőrinc sportruházatát?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2018. júl. 23. 20:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hogy a kérdésedre válaszoljak: nem nézem az M4 Góóól!2 című műsorát, úgyhogy a sajtóból értesültem, hogy a műsorvezető Mészáros Lőrinc cégének logóját viseli a zakóján.

De a műsor visszanézhető az interneten, én meg is tettem, és nem jelzik sehol, hogy reklámról lenne szó.

2018. júl. 24. 15:38
 12/17 A kérdező kommentje:
Szóval Mészáros Lőrinc cégének reklámozása közszolgálat.
2018. júl. 24. 16:55
 13/17 anonim ***** válasza:
Sehol nem jegyzett focistáknak nem mindegy milyen gagyi rongyokban vánszorognak?
2018. júl. 24. 19:18
 14/17 anonim ***** válasza:

szeretném látni azokat a cikkeket, amik ilyen vérhányást előadtak, amikor a hazai csokoládégyártás felét eladták az ukrán oligarcha porosenkonak! hol vannak?

ja hogy ez már megint csak a szokásos orbánfóbia?

2018. júl. 24. 19:24
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Én is visszanéztem azt a műsort s a lehető legobb felbontásban és felnagyítva a képet se tudtam kivenni, hogy egyáltalán egy logó van a kitűzőn. Pontosan ezért van az újságban is egy alig látható és nem felismerhető nagyítás a kitűzőről, majd mellé téve a márka jele normálisan látható módon, mert egyszerűen nem volt kivehető az ábra. Tehát a tévé képernyőjét nézve senki nem tudta volna felismerni, hogy az a kitűző annak a sportmárkának a jelét mutatja.

Amúgy a műsorok végén a médiatárban már nincsen rajta az a pár másodperc, ahol az élő adásban (vagyis a vasárnapi tévéadásban, még ha esetleg felvételről is adták le) befejezik a műsort. Ott szokták elmondani vagy bemutatni, hogy mikor volt szponzora egy adásnak. Legalábbis a köztévé más adásának a végén szerepelt a szponzora a műsornak és az a médiaklikk-ben már nem látható ha visszanézi valaki. Nem tudom, hogy volt-e bármi a sportmárkáról, szponzorálásról, reklámról, de szerintem nem is kell. Mindenki tudja, hogy a média reklámbevételeket használ a műsoraihoz és a pénzt azért adják, hogy reklámozzanak. Nem tudom mi a törvényi előírás, de hogy egy nagyítva sem felismerhető logó egy fillér hasznot nem hozna a tulajdonosának ha egy újság nem csap le rá és nem csinál belőle ekkora felhajtást az tuti.

Még az is lehet, hogy már ismerik annyira az ellenzéki sajtó hülyeségét, hogy direkte kihasználják. Mert a 444 nem jött rá, hogy ő reklámozta a terméket és nem a köztévé, ráadásul teljesen ingyen. Valószínűleg ezért lettek veszteségesek a népszabi meg a simicska médiák is mert nem a saját hírdetőiket reklámozták olyan elánnal ahogyan kellett volna, hanem az ellenfeleiket.

2018. júl. 24. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:
90%
Közszolgalati? He- he, ez jó poén volt.
2018. júl. 25. 00:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Tegnap már gyerekműsorban is ment a reklám:

[link]

2018. júl. 26. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!