Az elmúlt hónapokban kb. mennyit spóroltatok már az ÁRSTOP bevezetésével annál a pár élelmiszernél?
Figyelt kérdés
2022. júl. 6. 17:23
2/16 anonim válasza:
Semmit. Viszont több kilót leadtam 87-ről 80-ra lementem az új étkezési szokásaim miatt, amit az árstopnak köszönhetek. Ez itt a reklám helye!
3/16 anonim válasza:
2 voltam Amúgy 40/f
Lehet, így még alkalmas leszek akármire, akár nyugaton is.
4/16 anonim válasza:
Nem sokat kb semmit nem szoktam venni ami árstoppos.
5/16 anonim válasza:
Nem sokat, mert minden másnak az ára emelkedett, ugyanis a boltosok azon hozzák be az árstopos dolgok veszteségét. Spórolni csak az spórolt, aki semmi mást nem vesz, csak azt a 6 terméket, de az ugye elég szegényes élet.
6/16 anonim válasza:
Kb 1000 forintot és az infláció miatt 20ezret buktam.
Előre megyünk, nem hátra! :D
7/16 A kérdező kommentje:
2-es
Hogy köszönheted az árstopnak? Addig amíg emelkedtek azon termékek árai, addig rengeteget ettél belőlük, s most, hogy hónapok óta nem változik, azért sem eszed és ezért fogytál?
2022. júl. 6. 17:35
8/16 anonim válasza:
7
Nem. Úgy, hogy alapvetően nem azokat fogyasztottam, amik azóta árstopposok lettek.
9/16 BlackSword válasza:
Azért gratulálok 2-es, ez szép teljesítmény...
Arra értette, hogy ami meg nem árstoppos, annak emelték az árát, így nem tud annyit venni belőle...
De nekem tetszett a szarkazmus eme underground formája...
10/16 anonim válasza:
semmit. mivel amit az árstoppon bukik az üzlet azt nem árstoppos terméken behozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!