A 480-as benzinárstopot konkrétan senki nem tudja megindokolni, hogy miért rossz.
2022. júl. 10. 22:24
3/73 anonim válasza:
Kérdező, amikor a Gyurcsányék az adódat arra használták, hogy ingyenesen kapjál egy csomó mindent, akkor te miért használtad ki?
2022. júl. 10. 22:25
4/73 anonim válasza:
Simán mondhattad volna, hogy te fizetnél inkább azokért, amit az állam anno ingyenesen adott. Mégis elégedetlen voltál, nem?
2022. júl. 10. 22:26
5/73 anonim válasza:
Ilyen nem történt.
2022. júl. 10. 22:28
6/73 anonim válasza:
2! Mondjuk, mert államilag támogatunk valamit, amit nem kéne? Magyarázzam, vagy elég ennyi?
2022. júl. 10. 22:29
7/73 anonim válasza:
2-es a 480-as benzinár azért ennyi, mert az adómból fizetik ki, hogy ilyen olcsó legyen, úgy hogy meg sem kérdeznek, hogy mire használnám az adót és közben a tömegeknek azt mondják, hogy ez nem azért ilyen olcsó, mert te magad fizeted a különbözetet.
2022. júl. 10. 22:29
8/73 anonim válasza:
5-ös nem történt? :D Szerinted az iskolák, kórházak, infrastruktúra fenntartása nem került Gyurcsányéknak semmibe? Azokat te ingyen kaptad, nem? :D
2022. júl. 10. 22:31
9/73 anonim válasza:
Egyébként én magam részéről:
Nincs autóm. Nem szoktam cukrot, lisztet venni, csirke mellett elvétve, tehát gyakorlatilag nem sok hasznát látom tényleg! Hazudok mióta tart az egész vettem étolajat már vagy kétszer, tehát eddig nyertem a dolgon kb. kétezer forintot.
2022. júl. 10. 22:31
10/73 anonim válasza:
Magyarázd még.
"a 480-as benzinár azért ennyi, mert az adómból fizetik ki, hogy ilyen olcsó legyen"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.