Aki szerint az árstop rossz, az miért használja ki?
Figyelt kérdés
Nem kötelező olcsón tankolni, bárki kérheti piaci áron.
Csirkemellet sem kötelező enni, rengeteg jobb minőségű hús van.
Cukor, liszt az meg főleg felesleges, nem is egészséges.
2022. júl. 10. 22:21
1/73 anonim válasza:
Demagógia is ingyen van,látom neked sok jutott.
2/73 anonim válasza:
A 480-as benzinárstopot konkrétan senki nem tudja megindokolni, hogy miért rossz.
3/73 anonim válasza:
Kérdező, amikor a Gyurcsányék az adódat arra használták, hogy ingyenesen kapjál egy csomó mindent, akkor te miért használtad ki?
4/73 anonim válasza:
Simán mondhattad volna, hogy te fizetnél inkább azokért, amit az állam anno ingyenesen adott. Mégis elégedetlen voltál, nem?
6/73 anonim válasza:
2! Mondjuk, mert államilag támogatunk valamit, amit nem kéne? Magyarázzam, vagy elég ennyi?
7/73 anonim válasza:
2-es a 480-as benzinár azért ennyi, mert az adómból fizetik ki, hogy ilyen olcsó legyen, úgy hogy meg sem kérdeznek, hogy mire használnám az adót és közben a tömegeknek azt mondják, hogy ez nem azért ilyen olcsó, mert te magad fizeted a különbözetet.
8/73 anonim válasza:
5-ös nem történt? :D Szerinted az iskolák, kórházak, infrastruktúra fenntartása nem került Gyurcsányéknak semmibe? Azokat te ingyen kaptad, nem? :D
9/73 anonim válasza:
Egyébként én magam részéről:
Nincs autóm. Nem szoktam cukrot, lisztet venni, csirke mellett elvétve, tehát gyakorlatilag nem sok hasznát látom tényleg! Hazudok mióta tart az egész vettem étolajat már vagy kétszer, tehát eddig nyertem a dolgon kb. kétezer forintot.
10/73 anonim válasza:
Magyarázd még.
"a 480-as benzinár azért ennyi, mert az adómból fizetik ki, hogy ilyen olcsó legyen"
Ez egy baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!