Itt az oldalon miért hülyézik le azt, aki a Fideszre szavaz?
Melyik pártra lett volba jobb döntés szavazni?
- Gődény, MEMO röhej.
- Kétfarkúak komolytalanok.
- Mi Hazánk radikális.
- Az Összefogás egy csőcselék, eleve utálták egymást, de ez a vereség éjszakáján csúcsosodott ki.
Akármelyik pártot nézem, nagyobb hülyeség rájuk szavazni, mint a Fideszre.
#49-es vagyok
Lényeg, hogy Gyurcsány már nagyon régóta nem tényező, se az a valami ami magát baloldalnak nevezi.
Ha valaki logikus módon érvvel a Fidesz mellett, azt személyszerint nem hülyézem le, max azokat, akiket az előző kommentemben felsoroltam.
A két oldal alapból hülyézi egymást folyamatosan. Csak aki Fideszes az az ellenzékiek kommentjeit veszi inkább észre, aki ellenzéki az meg a Fideszesekét. Aki meg egyikkel sem szimpatizál az mindkét oldalt hülyének fogja tartani. Mindig is az ellentétek országa voltunk.
"Ha valaki logikus módon érvvel a Fidesz mellett, azt személyszerint nem hülyézem le, max azokat, akiket az előző kommentemben felsoroltam."
Rendben, elfogadom, te akkor az értelmesebbjéhez tartozol.
Mindkét oldalon vannak értelmesek, de az oldalból kiindulva én azt vettem észre, hogy az ellenzékiek az arrogánsabbak.
Ez egy tanulságos szavazás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
"Csak aki Fideszes az az ellenzékiek kommentjeit veszi inkább észre, aki ellenzéki az meg a Fideszesekét."
Én fideszesnek is megmondom ha nagyon nagy baromságot beszél, hiába hasonló a pártszimpátiánk.
Hát mondjuk kampány alatt jól beszopták, hogy az ellenzék a gonosz, amiért szigorítana a rezsicsökkentésen, a Fidesz meg majd megvédi az olcsó orosz gázzal.
Erre nem lett megvédve a rezsicsökkentés, és az állítólagosan olcsó orosz gáz ellenére is energiaválság lesz nálunk a kormány szerint. Gulyás azt mondta kérdéses lesz-e elég gázunk télen, ezért Szíjjártó mehet kilincselni más államokba gázért, miközben a közmédia arról beszélt, hogy a németek fognak megfagyni, nem mi.
A Fidesz ugyanazt csinálja most, amivel a kampány alatt riogatott, pedig az csak józan gondolkodás volt MZP részéről, hogy a rezsicsökkentés így, ebben a formában nem tartható. Jól átverte a Fidesz a szavazóit.
"Hát mondjuk kampány alatt jól beszopták, hogy az ellenzék a gonosz, amiért szigorítana a rezsicsökkentésen, a Fidesz meg majd megvédi az olcsó orosz gázzal."
Én ezt nem így látom. A Fidesznek 12 éve van egy stabil 2,8-3 milliós szavazóbázisa. Ők akkor is a Fideszre voksoltak volna, ha kampányban nem hangzik el egyetlen "rezsicsökkentés" sem. Akiknél felmerülhet, hogy beszopták a kampányt, azok pont az ellenzéki szavazók. Az ő számuk fogyatkozott 2,8 millióról, 1,8 millióra. Hogy ez azért volt-e, mert elhitték a kampányt, vagy a saját táborukban lévő gázos arcok miatt, azt döntsd el te.
"Erre nem lett megvédve a rezsicsökkentés, és az állítólagosan olcsó orosz gáz ellenére is energiaválság lesz nálunk a kormány szerint."
Akiknek igazán sokat számít a csökkentett rezsi, azok továbbra is az alacsony áron kapják. Azt nem láthatta előre senki, hogy hová fog eszkalálódni a háború, és biztos vagyok benne, ha lett volna mód megtartani a rezsicsökkentés azt eredeti formájában, akkor azt megteszik, minthogy lenyeljék ezt a békát. Az ellenzék viszont energiaválságos időtől függetlenül is eltörölte volna a rezsicsökkentést.
"Gulyás azt mondta kérdéses lesz-e elég gázunk télen, ezért Szíjjártó mehet kilincselni más államokba gázért"
Gulyás azt mondta kérdéses, hogy lesz-e gáz Európában. Kérdéses, mert az oroszok bármikor elzárhatják a gázcsapot.
"miközben a közmédia arról beszélt, hogy a németek fognak megfagyni, nem mi."
Nem csak a közmédia beszélt arról, hanem maguk a németek nyilatkozták, hogy pár hónapon belül összeomolhat a gázellátásuk.
"A Fidesz ugyanazt csinálja most, amivel a kampány alatt riogatott, pedig az csak józan gondolkodás volt MZP részéről, hogy a rezsicsökkentés így, ebben a formában nem tartható."
Ez nem teljesen igaz, a rezsicsökkentés tartható lenne, ha nem lenne háború, MZP már tavaly erről beszélt, amikor az energiaválság még a kanyarban nem volt.
"Jól átverte a Fidesz a szavazóit."
Ez nem átverés. Az átverés egy előre megfontolt, szándékos becsapás. Úgy gondolod, hogy a kormánynak eleve az volt a terve, hogy majd jól eltörlik a rezsicsökkentést? Mi értelme lett volna a szájukból segget csinálni?
Nem látták előre ők sem az energiaválságot, és hatalmas békát kellett lenyelniük, hogy egyáltalán szigorítsanak az ő "Szent Gráljukon".
Nehéz időszak következne, akárki is lenne most hatalmon, és a Fidesz szavazók nagy része ezzel tisztában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!