Itt az oldalon miért hülyézik le azt, aki a Fideszre szavaz?
Melyik pártra lett volba jobb döntés szavazni?
- Gődény, MEMO röhej.
- Kétfarkúak komolytalanok.
- Mi Hazánk radikális.
- Az Összefogás egy csőcselék, eleve utálták egymást, de ez a vereség éjszakáján csúcsosodott ki.
Akármelyik pártot nézem, nagyobb hülyeség rájuk szavazni, mint a Fideszre.
#4 "Hagyd, hadd csinálják. Óriási hasznot hajt ez a rovat és a reddit hungary azzal, hogy teljes erővel oltják azokat az embereket, akiknek a szavazatára óriási szüksége lenne a baloldalnak. Már azelőtt elidegenítik a billegőket, hogy a választások elkezdődnének."
Ugyanaz a kb. 70 ember gyepálja itt egymást nap mint nap, te komolyan azt hiszed, hogy befolyásolja több százezer ember szavazatát az, hogy mi miket irogatunk ide, meg hogy a 160.000 fős reddit Hungaryn miket irogatnak? Nagyon buta vagy, ha igen. Upsz...
“Merre haladunk? Ikerdeficit, rekord allamhaztartasi hiany, rekord gyenge forint, negativ kulkermerleg, rekord elelmiszer aremeles, hatosagi arak, mond meg te merre haladunk.
Az majd kiderül. Annyit tudok, hogy minden évben farkast kiáltanak az ellenzékiek, hogy na most aztán mán tényleg öszeomlik a gazdaság, ennek ellenére még mindig nem jött el. :)
“Az inflacio nem a covid miatt van, de ebbol is latszik, semmit se ertesz a gazdasaghoz, ami nem gond alapvetoen, csak minek okoskosdsz persze varom az okfejtesed h cafolj.”
Mit kéne cáfolnom? Te kijelentetted, hogy a Fidesz híveit behülyítik, hogy a háború miatt van infláció, én erre azt mondtam, hogy nem gondoltam soha, hogy a háború miatt, szerintem a Covidnak (mármint a korlátozásoknak) nagyobb a szerepe benne. Én ennyit állítottam, nem többet nem kevesebbet, erre cáfoljam meg a te semmidet?
Neked kellene előbb megérvelned, hogy miért nincs így. Magyarázd hát el, hogy mi okozza az inflációt!
“Nem harcolunk vegulis csak vetozunk folyamatosan”
Ja, annyira vétózunk folyamatosan, hogy minden szankciócsomagot elfogadtunk, kivétel a hatodikat. Különben lyen a demokrácia, megvan a jogunk vétózni, hát vétózunk. Talán problémád van a demokráciával? :)
Nagyon sajnálom szegény EU-t végtére is a mi vétónk kényszeríti a tagállamokat, hogy vásárolják az orosz olajat és gázt, a németek is ezért veszik a mi mennyiségünk kb 15x-ösét.
“Most is nagyobb fejlodest ertek el a szomszedaink”
Kamu. Konkrétan Románia (akit te kiemeltél) az egyetlen a szomszédaink közül, akik a Fidesz kormányzás óta nagyobb mértékben fejlődtek.
“Romania eves 4.5 szazalek gdpt hozott 16ota atlagnan mi meg 3mat, de ide jott tobb eus penz.”
Tény, ám Románia lentebbről indult, onnan könnyebb fejlődni. A Fidesz kormány alatt a szomszédainkkal és a V4-ekkel összevetve átlagon felüli volt a fejlődésünk. Akik jobbak voltak: Románia és Lengyelország, a többieket lehagytuk, köztük Bezzeg Szlovákiát is.
A szoci kormányzás alatt mi volt? MINDENKI sokkal jobban teljesített. Románia nem másfélszer annyira, hanem 3x. A második leggyengébben teljesítő Csehország (aki sokkal fentebb volt eleve) majdnem a mi fejlődésünk 2x-esét hozta.
“Ha nem vagy tisztaban a valasztasi remdszer megbaltoztatasaival keress ra tobbek kozt megvaltoztatta a keruleteket a parlamenti helyek”
Tisztában vagyok a választási rendszer megváltoztatásával. Nem arról szólt a kérdés, hogy mi változott, hanem hogy EZ A VÁLTOZÁS HOGYAN KEDVEZ A FIDESZNEK. Kevesebb parlamenti hely lett oké, és az miben segíti a Fideszt, hogy 350+ helyett csak 199? A kerületek megváltoztatása miben segíti? Rajzolj már be olyan kerülethatárokat vidéken, amiből több Összefogásos mandátumot tudsz szülni! Ha nagyon erőlködsz talán összejön 1 vagy 2.
“Ha 600 milliard szerited keves korrupcio 1 emebrnek akkor te igen elnezo vagy. Osszehasonlitasul a magyar koltsegvetes kb. 23000milliard evente.”
Évente, de az a 600 milliárd sem egy év eredménye, hanem 12, és cserébe nem is 600 milliárd, hanem valahol 400 körül.
“Sorolok meg par nagyobb nevet hatha ismerosek de ezek csak a 100milliard pluszosak.”
Ezekből se mind 100 milliárd pluszos. Ezekkel az oligarhákkal értelmetlen dobálózni. A vagyonuk továbbra is a magyar gazdaságot, a magyar GDP-t erősíti. A vagyonukból meg soha nem látott volna egy forintot sem az átlag magyar, legfeljebb más vállalkozók kezén forogna közre, ha nem volna korrupció, de a mi szemszögünkből ez lényegtelen, hogy kinél van, de legalább az ellenzék jól tud triggerelni velük.
Nem romlik az életszínvonal.
Ennek oka környezetedben élő emberekben keresendő.
Miért vagy csíra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!