Itt az oldalon miért hülyézik le azt, aki a Fideszre szavaz?
Melyik pártra lett volba jobb döntés szavazni?
- Gődény, MEMO röhej.
- Kétfarkúak komolytalanok.
- Mi Hazánk radikális.
- Az Összefogás egy csőcselék, eleve utálták egymást, de ez a vereség éjszakáján csúcsosodott ki.
Akármelyik pártot nézem, nagyobb hülyeség rájuk szavazni, mint a Fideszre.
"hányféleképpen kell még leírni hogy megértsd,az életszínvonal nem emelkedett?"
Egyféleképpen kell, de ezt már elmondtam neked; bizonyítékkal alátámasztva. Hozzál objektív statisztikákat ahogyan én, amikkel megcáfolom a hülyeségeidet.
Attól még hogy leírod 20x hogy "csökkent az életszínvonal" nem lesz igaz, ahogyan leírhatod azt is végtelenszer, hogy "2x2=5", az sem lesz.
A HDI, ami talán az életszínvonal legjobb mutatója szerint is növekedett.
"az általad említett 2010-től kezdődően mennyi pénzt adott az EU ennek az országnak.és 2010 előtt is,nézz utána nyugodtan."
Tisztában vagyok vele, hogy mennyit adott, de a tényeken ez nem változtat.
"ehhez képest mostanra kb esélytelen lakáshoz jutni"
Akkor csekkold le a Cost of Living-es linkemet és nézd meg más országokban mennyire "könnyű".
"helyette van törvényesített lopás meg stadionok"
Jaj, a stadionok... Vérproli vagy. Mészárost ki ne hagyd. :D
"ázsiából behurcolt rabszolgák"
Hát te tényleg hülye vagy. :D
Na akkor válaszolj ezekre, amikkel az adósom vagy, mert elfelejtettél reagálni rá:
- Bizonyíték arra, hogy csökkent az életszínvonal.
- Bizonyíték arra, hogy a bérekben egyre nagyobb a lemaradásunk az EU-s átlagtól.
- Idézd, hogy hol beszéltem én 4-600ezres bérekről.
- A Cost of Living-es linkemről magyarázd el, hogy mi a lényege.
Igen, feladtam... a leckét neked. ;) Figyeld inkább a Google-t, hátha hoz valami érdemleges találatot a tévképzeteidre.
Van mit, ott van az #52-es komment végén. :)
Pardon? :)
Pardon a Cost of Living? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!