A rendőröket miért hülyézik?
Nekik ez az állásuk, ebből kapják a fizetést, amiből eltartják magukat, jobb esetben a családot.
Mégis azt hallani állandóan, hogy csak az megy rendőrnek, aki máshoz nem ért, meg csak az alsógatyáját kell vinni.
Ezekre mire mondják?
Igaz a környékünkön csak az ment rendőrnek, aki nem jutott be a fősulira, de az más tészta.
Valaki világosítson már fel.
Nem vagyok és nem is szeretnék rendőr lenni.
Egyrészt mert a viselkedésük többnyire nem intelligens, civilizált emberre vall, inkább valami humanoid baromállatéra
Másrészt mert kb. semmi tanulmányi előfeltétele nincs annak hogy rendőr legyen valaki (volt osztálytársam a 8 általánost se járta ki, és rendőrnek felvették)
Harmadrészt ez globális jelenség, az USA-ban pl. disznózzák őket, többek közt így lettek a Nuke Duke játékban is disznók a rendőrök. Sajnos a rendőrség nem egyéb mint a karhatalom engedelmes furkósbotja, rajtuk kívül senkit nem szolgálnak és védenek...
Érdekesmód pl. tűzoltóknál vagy mentősöknél sose láttam ezt a felfogást, hogy csak a kormánybiztos égő házát oltják el ingyen, szóval biztos hogy van valami alapja a rendőráltalánosításnak.
Tudod, mindenki rendőrnek születik,de van aki továbbtanul.
Hát röviden ezért.
Hát köszi a sok választ, ment mindenkinek a zöld kéz.
Akkor ezzel csak megerősödött bennem amit eddig is gondoltam csak nem mertem nyíltan kimondani.
Tessék akkor srácok teljesíteni a rendőrség követelményeit.
A közszolgálati egyetemre 400 pont alatt esélyed sincs.
Rendőr szakközéptől meg mit vártok? Hogy csak 130 IQ-s embereket vegyenek fel?
Oda is kemény fizikai alkalmasságit kell teljesíteni, rendes felvételi is van történelemből és rendészeti ismeretekből. Ezen kívül orvosilag és pszichikailag is meg kell felelniük, vagy mennek a lecsóba.
Úgyhogy urak, lehet teljesíteni. Akinek papírja van arról, hogy felvennék, az pofázhat. A többi nem.
U.i: nem vagyok rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!