Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőröket miért hülyézik?

A rendőröket miért hülyézik?

Figyelt kérdés

Nekik ez az állásuk, ebből kapják a fizetést, amiből eltartják magukat, jobb esetben a családot.

Mégis azt hallani állandóan, hogy csak az megy rendőrnek, aki máshoz nem ért, meg csak az alsógatyáját kell vinni.

Ezekre mire mondják?

Igaz a környékünkön csak az ment rendőrnek, aki nem jutott be a fősulira, de az más tészta.

Valaki világosítson már fel.

Nem vagyok és nem is szeretnék rendőr lenni.

2014. jún. 7. 14:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeretik őket. Úgy érzik csak azért vannak, hogy velük kicsesszenek. Így kigúnyolják őket a hátuk mögött.
2014. jún. 7. 14:13
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
mert az alacsony fizetes miatt erosen kontraszelektalt a szakma, ha nem is annyira mint a biztonsagi oroke. az megy rendornek (tisztelet a kivetelne), aki nem alkalmas masra.
2014. jún. 7. 14:19
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
ezen kívül korruptok és haszontalanok.. + problémás hogy olyan utcák vannak ahova be se mernek menni.. ja és a rendőrség nem rend fenntartás miatt létezik hanem pénz beszedésnek használják akár törvényesen akár törvénytelenül
2014. jún. 7. 14:22
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

Egyrészt mert a viselkedésük többnyire nem intelligens, civilizált emberre vall, inkább valami humanoid baromállatéra

Másrészt mert kb. semmi tanulmányi előfeltétele nincs annak hogy rendőr legyen valaki (volt osztálytársam a 8 általánost se járta ki, és rendőrnek felvették)

Harmadrészt ez globális jelenség, az USA-ban pl. disznózzák őket, többek közt így lettek a Nuke Duke játékban is disznók a rendőrök. Sajnos a rendőrség nem egyéb mint a karhatalom engedelmes furkósbotja, rajtuk kívül senkit nem szolgálnak és védenek...

Érdekesmód pl. tűzoltóknál vagy mentősöknél sose láttam ezt a felfogást, hogy csak a kormánybiztos égő házát oltják el ingyen, szóval biztos hogy van valami alapja a rendőráltalánosításnak.

2014. jún. 7. 14:31
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Néznéd meg nálunk falun a körzeti megbízottat majd rá jössz. Meg büntetni azonnal tudnak de betörőket még nem fogtak olyan esetben hogy mi voltunk a károsultak.
2014. jún. 7. 14:52
 6/16 anonim ***** válasza:
71%

Tudod, mindenki rendőrnek születik,de van aki továbbtanul.

Hát röviden ezért.

2014. jún. 7. 15:04
 7/16 A kérdező kommentje:

Hát köszi a sok választ, ment mindenkinek a zöld kéz.

Akkor ezzel csak megerősödött bennem amit eddig is gondoltam csak nem mertem nyíltan kimondani.

2014. jún. 7. 15:34
 8/16 anonim ***** válasza:
89%
mert ha kihívod őket szart sem csinálnak de ha 60as tálnál 80km/h mész arra ugranak
2014. jún. 7. 20:55
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Tessék akkor srácok teljesíteni a rendőrség követelményeit.

A közszolgálati egyetemre 400 pont alatt esélyed sincs.

Rendőr szakközéptől meg mit vártok? Hogy csak 130 IQ-s embereket vegyenek fel?

Oda is kemény fizikai alkalmasságit kell teljesíteni, rendes felvételi is van történelemből és rendészeti ismeretekből. Ezen kívül orvosilag és pszichikailag is meg kell felelniük, vagy mennek a lecsóba.

Úgyhogy urak, lehet teljesíteni. Akinek papírja van arról, hogy felvennék, az pofázhat. A többi nem.

U.i: nem vagyok rendőr.

2014. jún. 7. 21:15
 10/16 A kérdező kommentje:
Ez szúrja a szemem nekem is, ha tenni kell értünk valamit, akkor semmi, de ha bírságot kell kiosztani, az nagyon megy...
2014. jún. 7. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!