Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért hülyézik le ezen az...

Miért hülyézik le ezen az oldalon azokat, akik nem akarják beoltatni magukat koronavírus ellen?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 07:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Máshol is lehülyézik, és fordítva is: a nem oltakozók az oltottakat. Az emberek szeretik lehülyézni a másikat, és amikor nem értenek valamiben egyet, akkor kihasználják az alkalmat egy kis hülyézésre.
2021. nov. 1. 07:41
 2/26 anonim ***** válasza:
38%
Mert már be vannak oltva gondolkodás ellen.
2021. nov. 1. 07:45
 3/26 A kérdező kommentje:
1. Igazad van, a fordítottjára is van példa, de szerintem gyakoribb az általam említett példa. Pedig ez nem lenne szabad, hogy vita tárgya legyen. Mindenkinek úgy kellene döntenie, ahogy jónak látja. Azzal sem értek egyet, hogy a média vagy a munkáltató nyomására döntsenek az oltás mellett.
2021. nov. 1. 07:45
 4/26 anonim ***** válasza:
60%
3 pont ezért feszülnek egymásnak. Aki még képes gondolkodni, abban ellenérzést kelt ez a “nyomás”, és ezért nem oltat.
2021. nov. 1. 07:49
 5/26 anonim ***** válasza:
62%
Miért érdekel téged arctalan - névtelen fórumos senkik véleménye ? Engem azoké sem érdekel, akiket élőben látok, nemhogy full idegeneké.
2021. nov. 1. 08:14
 6/26 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon sok helyen lehülyézik, és igen, fordítva is előfordul. Az emberek nagy része úgy gondolja, hogy akit ő helyesnek gondol, az csak úgy lehet, akinek más a véleménye, az hülye.

Engem nem érdekel ez az egész, csak hagynának békén, hadd döntsem el, mit akarok. De hát nem erre felé haladunk.

2021. nov. 1. 08:32
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

“ Miért érdekel téged arctalan - névtelen fórumos senkik véleménye ? ”

Bár nem tőlem kérdezed, engem pl. azért szokott érdekelni, mert jól reprezentálja a társadalomban a vélemények összetételét, szerintem sokkal hitelesebb, mint azok a közvéleménykutatások, akik csak a számukra kedvező válaszokat jegyzik, vagy a számukra megfelelő csoportban/helyen kérdeznek.

Pl. érdekes volt látni, ahogy a plándémia elején a többség félt, és azonnal megtoroltak minden nemtörődöm választ, aki nem vette komolyan a témát. Aztán a sok kavarás után megfordult ez a dolog, akkor már a “rettegő” válaszokat pontozták le.

Mára kiegyenlítődött, kb. 50-50%.

2021. nov. 1. 12:28
 8/26 anonim ***** válasza:
6%

Mert hülyék.

Tisztelet a kivételnek, aki tényleg nem oltható.

Amúgy felőlem csináljon, amit akar... csak akkor ne menjen emberek közé.

Vagy teszteljen előtte.

2021. nov. 1. 18:40
 9/26 anonim ***** válasza:
67%

8 én azt mondom, hogy oltottan is kötelezővé kéne tenni a tesztet. Oltatlanul az ember ha dögrováson van, tudja, hogy nem kéne emberek közé menni.

Oltva lehet, hogy észre sem veszi az ember, és jól végigfertőz mindenkit.

Pont ez a hamis biztonságérzet az oka annak, hogy nem igazán alacsonyabbak a számok, mint tavaly ilyenkor.

2021. nov. 1. 19:23
 10/26 anonim ***** válasza:
51%

Bár van igazság benne, de oltva nem fertőz végig jól mindenkit, mivel alig fertőz.

Pont ez az oltás lényege. Akkor fertőzöl erősen, ha már elszaporodott benned a vírus, de aki oltott, abban ilyen nincsen.

De amúgy igazad van, hogy nem csodaszer, nem bízhatod el magad.

Például évente új oltás kell majd, mert változik a vírus, + elfelejti az oltást a szervezeted.

2021. nov. 1. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!