Milyen mentális problémám van, ha félek beoltatni magam?
Valószínűleg ki fogok bukni az orvosiról. Mindenki beoltotta magát a környezetemben, rajtam kívül.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem normális, és az egész karrieremet kockáztatom, de nem tudom megtenni. Még nagyon régen egy pszichológus kényszerbetegséggel diagnosztizált, de épphogy a kényszerbetegek félnek a legjobban a vírustól.
Én attól félek, hogy nem volt elég idő megvárni a hosszútávú következményeit az oltásnak, és utána már visszafordíthatatlan a folyamat.
Szeptembertől valószínűleg kiközösítenek, és előbb utóbb kötelezővé teszik úgyis.
Mit csináljak? Minden konstruktív választ értékelek. Előre is köszönöm!
Szakmai anyagok is elérhetőek számodra az oltásokkal kapcsolatban, tanulj róluk! Ez lenne egy orvos lényege, nem? Hogy képes magát képezni önállóan is, és kell is halálodig.
Ha meg titkokról beszélsz és olyan alacsony szinten mozogsz, hogy hiszel az összeesküvés elméletekben, akkor tényleg ne menj orvosnak, mert csak ártasz másoknak.
Semmi felelősségvállalás, önképzés, intelligencia nincs abban, amit írsz.
Te milyen orvos szeretnél lenni és miért? ŐSzintén érdekel, mert nem látom azt a racionalitást, ami ehhez kell. Megérzés alapon választottál pályát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!