Milyen mentális problémám van, ha félek beoltatni magam?
Valószínűleg ki fogok bukni az orvosiról. Mindenki beoltotta magát a környezetemben, rajtam kívül.
Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem normális, és az egész karrieremet kockáztatom, de nem tudom megtenni. Még nagyon régen egy pszichológus kényszerbetegséggel diagnosztizált, de épphogy a kényszerbetegek félnek a legjobban a vírustól.
Én attól félek, hogy nem volt elég idő megvárni a hosszútávú következményeit az oltásnak, és utána már visszafordíthatatlan a folyamat.
Szeptembertől valószínűleg kiközösítenek, és előbb utóbb kötelezővé teszik úgyis.
Mit csináljak? Minden konstruktív választ értékelek. Előre is köszönöm!
Megértem a félelmed. Én se vagyok még beoltva, pedig eü karra járok én is. Akartam oltatni, mert elvileg kötelező, mégpedig a példastatuálás miatt is.
Nekem az nagyban befolyásolta a véleményem, hogy egy jó nevű gyógyszerész orvos ismerősöm azt tanácsolta, hogy egyelőre verjem ki a fejemből azt, hogy beoltassam magam és a családom...
23f
#21 Elbeszélgetnék szívesen ezzel a gyógyszerész ismerősöddel. Attól mert hogy gyógyszerész, még lehet idióta. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki államvizsgán váltig állította egy hörgőtágító gyógyszerről, hogy antibiotikum (és erről a vizsgáztatók sem tudták "meggyőzni"), illetve nem tudta mi a különbség a szimpatomimetikumok és paraszimpatolitikumok között. Mégis megkapta a gyógyszerész diplomáját és vele a doktori címét.
Attól, hogy valaki doktor, még lehet totális kretén. Igaz ez gyógyszerészre, orvosra, fogorvosra, mindenkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!