Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen mentális problémám...

Milyen mentális problémám van, ha félek beoltatni magam?

Figyelt kérdés

Valószínűleg ki fogok bukni az orvosiról. Mindenki beoltotta magát a környezetemben, rajtam kívül.

Tisztában vagyok azzal, hogy ez nem normális, és az egész karrieremet kockáztatom, de nem tudom megtenni. Még nagyon régen egy pszichológus kényszerbetegséggel diagnosztizált, de épphogy a kényszerbetegek félnek a legjobban a vírustól.

Én attól félek, hogy nem volt elég idő megvárni a hosszútávú következményeit az oltásnak, és utána már visszafordíthatatlan a folyamat.

Szeptembertől valószínűleg kiközösítenek, és előbb utóbb kötelezővé teszik úgyis.

Mit csináljak? Minden konstruktív választ értékelek. Előre is köszönöm!

2021. aug. 14. 11:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a félelmed. Én se vagyok még beoltva, pedig eü karra járok én is. Akartam oltatni, mert elvileg kötelező, mégpedig a példastatuálás miatt is.

Nekem az nagyban befolyásolta a véleményem, hogy egy jó nevű gyógyszerész orvos ismerősöm azt tanácsolta, hogy egyelőre verjem ki a fejemből azt, hogy beoltassam magam és a családom...

23f

2021. aug. 16. 18:40
 22/27 anonim ***** válasza:
42%

#21 Elbeszélgetnék szívesen ezzel a gyógyszerész ismerősöddel. Attól mert hogy gyógyszerész, még lehet idióta. Nekem is volt olyan ismerősöm, aki államvizsgán váltig állította egy hörgőtágító gyógyszerről, hogy antibiotikum (és erről a vizsgáztatók sem tudták "meggyőzni"), illetve nem tudta mi a különbség a szimpatomimetikumok és paraszimpatolitikumok között. Mégis megkapta a gyógyszerész diplomáját és vele a doktori címét.

Attól, hogy valaki doktor, még lehet totális kretén. Igaz ez gyógyszerészre, orvosra, fogorvosra, mindenkire.

2021. aug. 17. 19:20
 23/27 anonim ***** válasza:
49%
Mennyi nagyon buta hozzászóló, és tájékozatlan orvos írkál ide, istenem...
2021. aug. 18. 06:14
 24/27 anonim válasza:
100%
Ha ez megnyugtat, én sem vagyok beoltva. Pont ezért. Még nem derült ki, hogy milyen hatása lehet hosszútávon. Én csak egyszerűen nem bízom benne. Ha már bebizonyították, hogy hosszútávon biztonságos és nem okoz semmi rosszat a szervezettel, na akkor talán beoltatom magam.
2021. aug. 27. 16:07
 25/27 anonim ***** válasza:
17%
Akkor búcsúzzatok el az egészségügyi pályától! :) Már a DE-n kiment a rektori levél ezzel kapcsolatban.
2021. aug. 27. 17:28
 26/27 A kérdező kommentje:
Milyen levelet?
2021. aug. 27. 17:41
 27/27 anonim ***** válasza:
62%
Semmilyen. Józan észnek nevezném leginkább.
2021. aug. 29. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!