Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyes abortuszpártiak miért...

Egyes abortuszpártiak miért hivatkoznak parazitaként a magzatra, mikor közben azt állítják, hogy az a nő testének része?

Figyelt kérdés

A parazita egy külön élőlény, ami élősködő életformát végez - egyes abortuszpártiak így tekintenek a fejlődő gyerekre.

Azonban egy élősködő nem lehet a gazdatest része, és nem lehet élettelen "sejtcsomó" sem, ahogyan szokták még nevezni - tehát mindenképpen élőlény, és nem része az anya testének: így elpusztítása gyilkosság.

[link]

2022. jún. 29. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
57%

Míg nincs szívhangja addig igenis egy élettelen sejtcsomó.Nyilván mikor már az abortuszra kerül a sor akkor már nem egy élettelen sejtcsomó mivel mire észreveszik a terhességet már van szívhang is általában meg mire elintézik a papírmunkát ami ezzel jár.

Nem élősködő semmiképpen nem tudom kik mondják ezt de nagyon buták.

Részben igaz hogy kicsit gyilkosság viszont ha nem tudja eltartani a szülei én akkor megértem hogy az abortuszhoz folyamodnak viszont én sem preferálom de még mindig jobb mintha megszüli majd intézetbe adja vagy nyomorban nő fel és ezáltal a lelke is nyomorult lesz annak a gyermeknek mert nem kapja meg amire vágyik soha.Mikor felnőtt lesz vagy egy ambíciózus személy lesz belőle aki tanul és hajt hogy mindene meglegyen ha tud vagy pedig eladja magát tudjuk mi a szakma neve-effektív akkor jó így hogy megszületett??

Amiért haragszom az az amikor ez a fogamzásgátlás módja egyeseknél,na az gáz de mikor erőszakból fogan a terhesség vagy mondjuk nem tudja az illető hogy egyes gyógyszerekkel hogy lép kölcsönhatásba a fog.gátló tabletta mert tapasztalatlan és senki sem mondja neki el akkor azt megértem hogy nem tartja meg a babát.Más egyéb indok nem elfogadható bár mindenki maga dönt.

2022. jún. 29. 17:00
 2/71 anonim ***** válasza:
98%

„Az élősködő vagy parazita (régiesen: élősdi) egy másik faj (a gazdafaj) élő egyedeinek testében vagy testfelszínén él, és annak testéből táplálkozik.”

Ezért mondják, mert a gazdatest nélkül nem tudna létezni/élni a magzat, ami jelen esetben az anya teste.

2022. jún. 29. 17:00
 3/71 anonim ***** válasza:
98%

Mert tudományos értelmében a parazita az, aki gazdatest nélkül elpusztul, aki gazdatestből táplálkozik. Ilyen értelemben a magzat is parazita üzemmódban létezik.

Egyébként pro-choice párti vagyok, de szerintem is egy kissé túlzó jelző.

Viszont amit írsz hülyeség. Egy magzat nem tudná ellátni magát, sőt megszületése után is nagyon kevés az esélye hogy külső segítség nélkül életben marad.

Arról pedig kár vitatkozni, hogy mikortól élet az élet, mikortól gyerek a magzat. Erről megannyi vita volt itt és soha senki se tudja megtéríteni a másik felet.

2022. jún. 29. 17:02
 4/71 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező. Már másik korábbi kérdésnél megválaszoltam neked. Nincs olyan abortusz párti, aki komolyan úgy gondolná, hogy az embrió egy parazita. Definíció szerint nem az. DE. Vannak közös tulajdonságaik, pláne, ha a terhesség nem volt tervezett.
2022. jún. 29. 17:02
 5/71 anonim ***** válasza:
84%
Az előző kérdésednél már elmagyaráztuk többen is, ha ott nem sikerült felfognod, akkor itt se fogod.
2022. jún. 29. 17:03
 6/71 anonim ***** válasza:
94%

Addig parazita, amíg a gazdatest men akarja, hogy ott legyen.

Mi ezen a nehéz?

2022. jún. 29. 17:10
 7/71 anonim ***** válasza:
22%
Parazita mint a kiskutyák meg a kiscicák?
2022. jún. 29. 17:12
 8/71 A kérdező kommentje:

"Részben igaz hogy kicsit gyilkosság"

Kicsit hogyan kell meggyilkolni valakit?

2022. jún. 29. 17:18
 9/71 anonim ***** válasza:
97%
Neked nincs jobb dolgod mint ítélkezni más emberek felett egy nap?
2022. jún. 29. 17:19
 10/71 anonim ***** válasza:
90%

Akkor szülje meg a nyomorba,nem? XD

Így kell csinálni!Ész nélkül kell szaporodni mint az állatok!

Neked nem mindegy kicsit gyilkol valaki vagy nem?Neked nincs jobb dolgod mint mások magánügyével foglalatoskodni?:D

Mi van?Nincs gyereked és nem tudsz teherbeesni?Képzeld nekem sem sikerült még de mégsem ítélkezem mások felett.Hmmmm de érdekes.Mesélek még valamit neked drága.Nemrég vetéltem el és a szobatársam abortuszra érkezett pont egy napon velem.Szerinted neki kellett volna essek hogy miért nem akar szülni?:DDDD

Azért eszünknél legyünk már,naaaa....

Beszélgettünk és teljesen normális nő volt és hibáján kívül becsúszott neki.Na erre varrjál gombot!

2022. jún. 29. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!