Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó, hogy itthon betiltják az...

Jó, hogy itthon betiltják az úszósportban a transzok versenyzését?

Figyelt kérdés

[link]

Illetve azt tiltják be, hogy a nemükkel ellentétes számokban versenyezzenek. A FINA viszont annyira toleráns, hogy indítana transzoknak külön kategóriát, a világon elsőként - ez azért Orbánról nem egy kifejezett diktátor képét festi le. Csak azt nem tudom hányan lesznek a medencében mármint a nővé vált férfikak :D

2022. jún. 19. 20:40
 111/142 anonim ***** válasza:
0%
110: de, a gyerekek nemi identitása általában 10 éves kor környékén már kialakul.
2022. jún. 20. 18:22
 112/142 anonim ***** válasza:
55%
10 évesen? Hát nagyon nem. Annyi a divatbúzi tini, aki később kinövi, hogy csak na.
2022. jún. 20. 18:24
 113/142 anonim ***** válasza:
24%

112-es: a legtöbb gyerek úgy nagyjából 4 éves korában jön rá, hogy mi a nemi identitása:

[link]

Azért írtam 10 éves kort, mert például azon gyerekek között, akiknél kisgyermekkorban gondok vannak a nemi identitásukkal, legkésőbb ebben a korban már egyértelműen tudják a nemüket: [link]

2022. jún. 20. 18:34
 114/142 anonim ***** válasza:
0%

"Nem kisebb, de fiziológiai különbségek abban is vannak. Ahogy csontozatban, izomzatban, stb is. És ezeken nem változtat hogy valaki kinek képzeli magát."

Kisebb, tehát a nők kevésbé intelligensek.

Nincs is olyan terület, ahol egy nő felveszi férfival a versenyt, csak ha azt a férfiak is úgy akarják. Most hisztiznek is rendesen, mert visszanyalt az lmbtqxyz fagyi. Helyes.

2022. jún. 20. 18:37
 115/142 anonim ***** válasza:
81%
#113 Személyesen ismertem divatleszbit. Tizenévesen még "komoly" barátnője is volt. Ahogy elkezdett benőni a feje lágya, összejött egy sráccal, és most, huszonévesen már csak a férfiak érdeklik.
2022. jún. 20. 18:44
 116/142 anonim ***** válasza:
0%

115-ös: és ez mégis kit érdekel? Én is ki tudok találni sztorikat. Az én érveim tudományosan igazoltak, te meg ideböfögtél egy random anekdotát.

Másrészt a szexuális irányultság nem egyenlő a nemi identitással, így nem is releváns az, amit mondasz.

2022. jún. 20. 18:51
 117/142 anonim ***** válasza:
26%

"Kisebb, tehát a nők kevésbé intelligensek."

Ez meg úgy baromság, ahogy van. A méret nem határozza meg az intelligenciát.

Annyira kínlódsz, hogy nem jött be egyetlen érved se, hogy már bármit kitalálsz, csak hogy feleslegesen tovább nyújthasd a vitát?

2022. jún. 20. 18:56
 118/142 anonim ***** válasza:
0%

Én adatokat linkeltem, te semmit. Személyeskedni próbálsz a semmire.

Egyébként élvezettel szívom a véred, mert most tényleg öröm minden jóérzésű embernek olvasni, hogy nyígnak a nők amiatt, hogy rommá verik őket a saját mezőnyükben olyan férfiak, akiket most nagyon el kellene fogadni mindenhol és tisztelni a bátorságukért, mert vállalták a női mivoltukat.

És akkor jönnek a hozzád hasonló homofób nácik, akik szerint ők nem is nők.

Szégyen!

2022. jún. 20. 19:04
 119/142 anonim ***** válasza:
81%

Adatokat nem a hamis következtetéseidre linkeltél egyszer sem. Amikor pedig nyilvánvaló tényekkel vitatkozol, milyen adatokat szeretnél a másik féltől? Tudományos bizonyítást vársz például arra, hogy egy buta ember nem azért nem intelligens, mert az agya kisebb?

Az ilyenekből derül ki hogy csak egy troll vagy, aki nyilvánvalóan maga is tudja hogy rég elbukta a vitát, csak ugye ahhoz meg túl önérzetes vagy hogy ezt beismerd. Inkább újabb és újabb ostobaságokkal addig húzod a vitát, amíg a másik rád nem un...

2022. jún. 20. 19:16
 120/142 anonim ***** válasza:
0%
Például arra a hazugságodra, hogy a női versenyzők között egy transz mindig csak győzhet. Vagy arra, hogy a rassz nem határozza meg jelentősen a sporteredményeket. Duma-duma-duma. Ennyi vagy.
2022. jún. 20. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!