Osváth Zsoltinak miért sír a szája, hogy milyen rossz itthon, mikor Orbán tenyeréből él?
Megy a picsogás, hogy innen el kell költözni, mert nem fogadhat örökbe, de azért az EU-s pénzt felnyalta Orbán Viktor tenyeréből, amiből sikeres LMBT-éttermet vezet. Már vagy ötször elmondta, hogy megy, mégis itt van még mindig.
Miért ennyire szánalmas, hiteltelen itthon minden közéleti majom, aki lázadónak maszkírozza magát?
"EU-s pénzt felnyalta Orbán Viktor tenyeréből"
Ne zavarjon, hogy nem Orbántól van támogatás, hanem az Uniótól.
VéVé zsotya egy külföldi zsebből fizettet propaganda bábú. Gondolom a kérdező az állami támogatásra gondol, amiből ez a szerencsétlen éttermi vállalkozó lehetett.
Egyébként az én elméletem az az, hogy ő ezért a "sírásért" nem kevés pénzt kaphat, és esze ágában sincs elhagyni az országot.
Tehát örüljön, hogy kiszedte Orbán zsebéből az EU-s pénzt?
Ennek még én is örülök, legalább építtetett egy éttermet és nem egy újabb fideszes magán-jacht árából tett ki egy részletet.
“az uniós pénzek felett ki dönt okoska?“
Az… Únió? De csak félve kérdezem, közgazdász uram. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!