Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jó, hogy itthon betiltják az...

Jó, hogy itthon betiltják az úszósportban a transzok versenyzését?

Figyelt kérdés

[link]

Illetve azt tiltják be, hogy a nemükkel ellentétes számokban versenyezzenek. A FINA viszont annyira toleráns, hogy indítana transzoknak külön kategóriát, a világon elsőként - ez azért Orbánról nem egy kifejezett diktátor képét festi le. Csak azt nem tudom hányan lesznek a medencében mármint a nővé vált férfikak :D

2022. jún. 19. 20:40
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/142 anonim ***** válasza:
0%
#48 mit nem értesz azon, hogy a transznemű embereknek nincs gondja a biológiai neműnek megfelelő hormonképzéssel? Ha egy transz férfi, tehát biológiailag nő, annak még adsz egy kis ösztrogén, nem lesz boldogabb, vagy nem fogja kevésbé rosszul érezni, ha a hormon hatására csak még nő egy kicsit a melle. Tudod egyáltalán hogy működnek a nemi hormonok?
2022. jún. 20. 00:39
 52/142 anonim ***** válasza:
95%
#49: Ez egy social justice warrior. Ezeknek van egy elképzelése, hogy mi a jó, és azért harcolnak. A tények, logika nem számítanak nekik, csak az, hogy a szerintük jó irányba menjen a világ. Olyan ez, mint egy vallás. Vitatkoztam már párral, de egy ponton rájön az ember, hogy értelmetlen.
2022. jún. 20. 00:40
 53/142 anonim ***** válasza:
0%
#51 ajánlom figyelmedbe a DSM-V, a Mentális zavarok Diagnosztikai és statisztikai kézikönyvét. Nagyon el vagy tévedve.
2022. jún. 20. 00:40
 54/142 anonim ***** válasza:
18%
#53 a bigottság és a homo/transzfóbia is hasonló. Csak ők még a tudományos eredményeket is a szőnyeg alá söprik, és mindenféle alap nélkül bizonygatják, hogy persze, el vannak nyomva a tudósok. De azt persze egyik sem vállalja, hogy akkor ő majd elvégzi az egyetemet és majd maga kutat. Itt van egy homofób kormány. Biztos támogatnák, nem kell félni. Jaaaa, hogy csak a szájuk jár… kár. Pedig lehet hogy a következő Freud is lehetne…
2022. jún. 20. 00:43
 55/142 anonim ***** válasza:
95%

#52: Tehát azt mondod:

- A hormonszintjei rendben vannak, ezért nem kell neki a saját neme szerinti hormont adni.

- A hormonszintjei rendben vannak, de kell neki az ellenkező nem szerinti hormont adni.

Logikai ellentmondást vélek felfedezni.

2022. jún. 20. 00:43
 56/142 anonim ***** válasza:
94%
#55: Tehát elismered, hogy social justice warrior vagy, és azok olyanok, ahogy írtam. Oké.
2022. jún. 20. 00:44
 57/142 anonim ***** válasza:
18%
#56 a biológiai neme szerinti nemi hormontermelése rendben van. A transzneme szerinti, meg a biológiai miatt nincs rendben. Mit nem értesz? Értelmi problémáid vannak, vagy mi?
2022. jún. 20. 00:45
 58/142 anonim ***** válasza:
0%
#57 súlyos szövegértési problémáid vannak. És csak igazolod amit írtam.
2022. jún. 20. 00:46
 59/142 anonim ***** válasza:
71%
#58: Mit mondasz? A hormonszintjei rendben vannak, ezt elismered, nem?
2022. jún. 20. 00:48
 60/142 anonim ***** válasza:
15%

#51 Nekem van egy elméletem, aztán erre majd úgy is azt fogják mondani sokan, hogy hülyeség.Azért leírom.

Szerintem azért van manapság ennyi homoszexuális, "gender diszfóriás" ember, mert valami olyan mesterséges anyagok vannak rengeteg élelmiszerben, gyógyszerekben, meg ugye az ivóvízben is tulajdonképpen.Gondoljunk csak a hormonális fogamzásgátlókra, ezek bele is kerülnek a vizekbe is például...Na szóval hogy ezek az emberek tulajdonképp megnyomorított áldozatok.De hogy miért teszik ezt velük, hogy adják alájuk a lovat és át is operálják őket?Hát mert politikailag ez egy nagyon jó dolog.Egyrészt pénzt is lehet belőle csinálni, másrészt meg lehet osztani a társadalmat.Ezeket a szerencsétlen, megnyomorított hülyéket hergelik, ráuszítják őket a még egészséges emberekre, akik persze lázadnak ezek ellen a degenerált, beteges dolgok ellen.Így lehet szítani a gyűlöletet, az agressziót.Az sem utolsó szempont, hogy ezek az emberek szaporodni már nem fognak...a tradícionális családmodellt támadják, a férfi-női kapcsolatokat, a gyerekek agyát aberrált, természetellenes ideológiákkal, propagandával mossák át...Így kitermelődik egy bizonytalan generáció aki gyökértelen, összezavarodott, nincs semmilyen természetes értékrendje.Tehát ez a bizonytalanság szó szerint olyan mértékeket ölt, hogy el sem tudja az egyén dönteni magáról, hogy ő " fiú-e vagy lány".Ez egy tökéletes állapot ahhoz, hogy idióta droidokat csináljanak szép lassan egy teljes generációnyi emberből, akik bármit elhisznek, engedelmeskednek.

Szóval összeérnek a dolgok...

2022. jún. 20. 00:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!