Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mieért van az, hogy az LMBT-k...

Mieért van az, hogy az LMBT-k és a keresztények állandóan pedofilozzák egymást?

Figyelt kérdés

Marhaság, aki meleg az majd áttranszformálódhat pedofillá, de az is, hogy a papságon belül nagyobb arányban lennének pedofilok mint amúgy a társadalomban általában - legfeljebb nagyobb visszhangot kapnak, hiszen egy ilyen szolgálatot betöltő embertől ezt várná legkevésbé az ember.

Nem lenne érdemes ezt a kölcsönös pedózást félretenni és normálisan gyilkolni egymást?

2022. jún. 18. 01:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%
#4 A vidéki emberek iskolázatlanok és buták, vagy csak a iskozatlan buta vidéki emberek gondolják hogy a pedo es az LMBTQ ugyanat?
2022. jún. 18. 16:23
 22/23 anonim ***** válasza:
70%
Én keresztény vagyok emellett bi. Hiszek istenben, csak a biblia nem a barátom. Tudom, hogy mikor írták és összegyüjtötték az írásokat, akkor nagy volt benne a cenzúra. Sokat irat ki is maradt belőle, amik az apokrif iratok. De ez nem is lényeges. Nekem nincsen bajom a papokkal. Még nem találkoztam nemnormális pappal.
2022. jún. 18. 17:35
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

#19 (tegnap 12:58)

Amennyiben jól gondolom, akkor nekem szólt a válaszod. A helyzet az, hogy amikor egy heteroszexuális általánosít és a melegeket lepedofilozza, mégpedig indokolatlanul, akkor nem szabad a másik oldaltól sem elvárni, hogy eltűrje ezt és az elnyomást. A többiben igazad van, lehet.

2022. jún. 19. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!