Írni bármit írhatsz, csak nem feltétlenül lesz igaz. Aki annyira Orbán-fóbiás, hogy még a kézcsókolásból is képes az "Orbán a legrosszabb a világon" következtetésre jutni, annak nem valószínű, hogy bármilyen szempontból is releváns a véleménye.
Teljesen irreleváns dolgokról beszélsz. Ehhez semmi köze MZP-nek meg Gyurcsánynak, Kövérnek meg pláne nem. Én azt írtam, hogy ugyanolyan elvakult vagy, mint a leghülyébb fideszes, csak te a másik oldal idiótája vagy. Hogy jön az ide, hogy ki beszél Márki-Zayról?
"Indiában hivatalosan a mai napig a brit etikett szabályai érvényesek. Tudás nélkül inkább hallgass."
Te meg szállj le a magas lóról. Ha valóban lenne tudásod, akkor tudnád, hogy Indiában NEM a brit etikett szabályai érvényesek egyrészt, másrészt a kézcsók nem brit szokás, hanem monarchiabeli. Ja és idejétmúlt is.
Köszönöm szépen a válaszokat!
#1 ezen nevettem. Lehet tényleg kézfétise van.
Szerintem csak rászagol a másik kezére, hogy megmosta-e vagy büdi, mert ha büdi nem adja oda neki a saját tollát ha alá kell írni valamit. De lehet azért szagolgatja, hogy érezni-e rajta a füszagot és lecsukhatja-e 2 évre.
Amúgy valszeg Putyin atyánál szoktatták rá, megkérdezték töle, hogy "kézcsók, vagy hereemelés szájra puszival?" Ebben az esetben a jobbat választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!