Lányok, ti mit szóltok hozzá, ha egy fiú köszönésképp kezetcsókol?
Azt, hogy teátrális és csak hangoztatja, de valójában nem tiszteli a nőket. Aki ennyire erőltetetten és színpadiasan pózol, az sértően ostobának hisz minket. Nem ettől leszel udvarias és még csak nem is lovagias gesztus. Egyedül akkor van helye a kézcsóknak, ha valami hivatalos rendezvény vagy más nagyobb volumenű eseményen ez előírt protokoll.
Persze lehet jó szándékú, barátias bohóckodás is. :) De házibulin, ha még nem ismeritek egymást eléggé, és komolyan ettől hiszed magad romantikusnak, az ritka elfuserált és sértően lekezelő férfi benyomását kelti, pontosan a fent leírt okok miatt.
Nekem szerintem furcsa lenne, hogy mondjuk 20 lány kezét végigcsókolgatja, eddig 1 ilyet láttam, na ő tipikus skalpvadász volt, ráadásul nagyon látványosan csinálta, elég bunkó gesztusnak tűnt.
Viszont ha a barátom csinálja néha, akkor az kedves, és meghitt mozdulat, vagy poénos:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!