Ez nem gáz ez a hozzáálás?
Felhozom a fideszhuszár komcsinak hogy mennyi az € erre ő:
Te miért ezzel foglalkozol?
Ez nooormális?
(Úgy tudom igaz kicsi voltam mé Kkor) Ferike idejében ( ők mondták ha 300 lesz az € akkor le kell mondani. Most meg ha felhozom ő ezzel nem foglalkozik bezzeg Ferikénél felhozzák mindig?
“ Hát miért foglalkozzon? Ő forintba fizet nem euroba.”
Te se értesz a gazdasághoz
Ezeknek van szavazataik joguk és a jövőmet ezek befolyásolják.
Mondjuk amúgy se itt tervezem leélni se a fiatalkorom se az életem.
Na látod. Viszlát.
(Hozzáállás pedig két "l". Szívesen.)
Ja, csak azzal is kellene foglalkozni, hogy a magyar ipar mennyire import kitettségű, energiahordózók, nyersanyagok. Nagyon erős korreláció van az import és export között.
Érdekesség, hogy a cseh korona sokáig nagyon komolyan erősödött és nem beszélt senki sem, hogy emiatt a cseh gazdaság visszaesett volna.
“ Na látod. Viszlát.
(Hozzáállás pedig két "l". Szívesen.)”
Csak ebbe tudsz belekötni? Látom kínos a szitu, hamarosan rátok ömlik a sz@r lehet bemesélitek majd az 1-2bitesnek hogy Prüsszel-Soros a hibás, vlszg el is hiszik, de azt tudjátok, az Úrnál majd nem lesz mellébeszélés, manipuláció, de hát ezt mi a népért tettük. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!