Mit gondoltok ennek az urulógusnak a hozzáálásához?
21/F vagyok nehezen megindulo lassú vízeléssel és állandó vizelési ingerrel mentem oda valamit viszektéssel.
Amikor elmondtam az orvosnak mondta, hogy ilyen fiatalon nem lehenek ilyen tüneteim éshogy prosztatavizsgálatot végezzen azt is külön kellett kérni, mert nemakarta, deha problémával mentem oda nemértem miért nem.
Aztán elküldött ultrahangra és laborba vizelet+üledék. 2 hónap múlva jutottam vissza hozzá az eredméynekkel.
Megnézte a leleteket aztmondta nincs semmi bajom megírta a papírt azt mehettem is, miután azért rákérdezett, hogy fennáll e a panasz, nem foglalkozott különösebben vele.. De ugye nekem nem erre van szükségem, hanem meggyogyuljak, beutaló nélkül mentem alapból is. Amikor kérdeztem, hogy nemküld el e sehova még aztmondta, hogy nem. Az aszisztens még annyit mondott, hogy "dolgozol/tanulsz?", mert az idegesség miatt is lehetnek vizelési problémáid. Egy jó ideje van, szóval nem gondolnám.
Még amíg bentvoltam megkértem, hogy nézze meg, mert viszket a zacskó aljánál és egyszer láttam is ott börelváltozást, nem tagadom amikor reggel néztem énse láttam semmit, de amikor kismillió dolgot ráfújtam már hátha elmulasztja, de mindig csak részlegesen történt ez meg és nem múlt el, ő ezt is annyival elintézte, hogy mossam meg alaposan. :)
Mit gondoltok? 2 időseb koru rokonom is jár hozzá, semmi bajuk vele. Én meg ugyéreztem mintha nem venne komolyan és lenézne. De komolyan van ilyen orvos aki nem foglalkozik valakivel csakmert fiatal? És ennyire nem veszi komolyan? Megjegyzem és tök rendes voltam végig a vizsgálat alatt, nem indokolta a viselekdésem se, hogy így ennyivel lerendezze.
Semmi ilyenröl nincs szó, tök normális öltözékben mentem oda és szerintem egyáltalán nem lehetett. És véleményem szerint nemis érthetödött annak.
És aki valoban panasszal megy oda, nem gondolnám, hogy örülne, hogy megse vizsgálja az orvos vagy nem engedi. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!